Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Από 11 έως 14 Ιουνίου η συγκέντρωση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ

Από 11 έως 14 Ιουνίου η συγκέντρωση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ

Κοντά στο Μονάχο της Γερμανίας και σε μια ορεινή απρόσιτη περιοχή θα γίνει φέτος η ετήσια συνάντηση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ .

Όπως αναφέρεται, χιλιάδες αστυνομικοί και «ειδικοί» εργάτες έχουν επιστρατευτεί για την συνάντηση ενώ έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφάλειας στον πύργο Schlos Elmau, για να αποτραπεί κάθε πιθανότητα να εμφανιστεί κάποιο «απρόοπτο» στην συνάντηση της Λέσχης που όπως υποστηρίζουν πολλοί μελετητές καθαρίζει τις παγκόσμιες εξελίξεις από το παρασκήνιο.

Στις συνεδριάσεις της έχουν πάρει μέρος στο παρελθόν και πολλοί επώνυμοι Έλληνες πολιτικοί με την προσδοκία της προσωπικής τους προβολής αδιαφορώντας αν θα βλάψουν, όπως και το έκαναν συχνά, τα εθνικά μας συμφέροντα. Μεταξύ τους διακρίνουμε τους Αντώνη Σαμαρά και Γιωργάκη Παπανδρέου. Εκτός από αυτούς του δυο που έριξαν την χώρα στον γκρεμό των μνημονίων αδιαφορώντας αν κατέστρεφαν την ελληνική οικονομία, έστειλαν χιλιάδες στην αυτοκτονία και απαξίωσαν όλα τα εθνικά μας θέματα, έχουν παρει μερος και οι εξής : Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Θόδωρος Πάγκαλος, Στέφανος Μάνος, Μιχάλης Παπακωνσταντίνου και υιός, Άννα Διαμαντοπούλου .
Στην περσινή συνάντηση είχαν πάρει μέρος από ελληνικής πλευράς οι Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, και πρόεδρος της ActionAid Hellas, ο Γεώργιος Ζάνας της Τράπεζας της Ελλάδας .

Σχετικές ειδήσεις