Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Αποτέλεσμα-δημοψήφισμα 2015: Φωνή λαών...τρόμος δανειστών

Αποτέλεσμα-δημοψήφισμα 2015: Φωνή λαών...τρόμος δανειστών

Το δημοψήφισμα του "εθνικού διχασμού" κατά τους "θιασώτες του ΝΑΙ" ολοκληρώθηκε.

Η σύρραξη απεφεύχθη και η διεξαγή του ολοκληρώθηκε χωρίς απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό και ουδεμία υλική ζημιά σε όλη τη χώρα.

Δεν ράγισε ποτήρι...Η χώρα ακόμα βρίσκεται στην ΟΝΕ και μέχρι τώρα, το αποτέλεσμα του διεξαχθέντος δημοψηφίσματος, βρίσκει το μεν στρατόπεδο των Βρυξελλών να αναθεωρεί την προηγούμενη στάση του, έναντι της Ελλάδας με τις πιέσεις του διεθνούς πλέον πολιτικού παράγοντα (ΗΠΑ, Μόσχα, Πεκίνο) για συμβιβασμό και λύση να εντείνονται.

Εμείς που ασκήσαμε το εκλογικό μας δικαίωμα με κανένα μίσος στον γείτονα και φίλο μας που είχε αντίθετη άποψη, πρέπει να ρίξουμε με ευθύνη τα βλεμματά μας αυστηρά, εναντίον του παλαιολιθικού πλέον με χαρακτήρα "βρυκόλακα", παλαιοπολιτικού συστήματος.

Η πρώτη αυτή άφθαρτη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης δεν είναι αριστερή, δεν είναι κεντρώα, δεν είναι δεξιά.

Ο ιδεολογικός της πυρήνας είναι η καθαρή και ελεύθερη διακυβέρνηση, με σύνθεση όλων των δημοκρατικών ιδεολογιών.

Είναι κυβέρνηση νέων ανθρώπων, καθαρών προσώπων που έχοντας αποτάξει τους κομματικούς διχασμούς του χθές με προοπτική μέλλοντος , γράφει ιστορία, βάζοντας μία τεράστια τελεία, στο μαύρο βιβλίο της πολιτικής ζωής του χθες.

Η Κυβέρνηση των Τσίπρα-Καμμένου κι όλων των υγιώς σκεπτόμενων Ελλήνων, δεν είπαν ΟΧΙ στην Ευρώπη, δεν είπαν ΝΑΙ στη ρήξη. Με την στάση τους, έβαλαν μία τελεία στους εκβιασμούς του εξωθεσμικού κέντρου αποφάσεων (ΔΝΤ) που δωροδοκούσε μέχρι και χθες τα μεσάνυχτα (5/7) τα πολιτικά του κόμματα, τα συγκροτήματα ΜΜΕ και των επιχειρηματικών Ομίλων που έχτιζαν επί 40 χρόνια αυτό το τερατώδες πολιτικό δημιούργημα και ενα "σχιζοφρενικό" κράτος που μας αρρώστησε όλους.

Η απόδειξη αυτής της συνωμοσίας που παρόμοια έχει να συναντήσει η πολιτική ιστορία από την εποχή του πραξικοπήματος του Λ. Τζόνσον με την δολοφονία του Κέννεντι, δεν έχει υπάρξει.

Το φίδι του διεφθαρμένου χθες...αυτή την στιγμή ψυχοραγεί. Εγκειται πιά στην ευθύνη της κυβέρνησης αυτής της μικρής χώρας, αλλά μεγάλης σε ψυχικά αποθέματα, να τελειώσει με αυτό όπως προβλέπει η συνταγματικότητα.

Η αρχή έγινε στην Ελλάδα. Με ένα ΟΧΙ που δεν τόλμησαν δυστυχώς χώρες του Νότου με δικές τους παραγωγικές μηχανές να ορθώσουν.

Έτσι, η αρχή αυτή, θα έχει από αυτές τις χώρες και την συμπαράστασή τους και τη δική τους, ύψωσης αναστήματος το βεληνακες του οποίου θα φέρει τις ανατροπές πολιτικού χαρακτήρα στην Ευρώπη.

Συνέπεια αυτού του θετικού ντόμινο, θα είναι η θεσμική και πολιτική κάθαρση, παράμετροι απαραίτητες για μία ευρώπη ανάπτυξης, υγιούς ανταγωνισμού και άσκηση πολιτικής με γνώμονα όλων των ισότιμων ανθρώπων στην ΕΕ, κι όχι τους επιχειρηματικούς ομίλους, τους ιδιωτικούς, τραπεζικούς ομίλους, τα εξωθεσμικά συστήματα διεθνών δανειοδοτικών οργανισμών και εξαγορασμένων Οίκων αξιολόγησης.

Ιστορική στιγμή λοιπόν για όλους τους Ευρωπαίους να αγωνισθούν στο πλευρό των Ελλήνων για όλες τις χώρες της Ευρώπης που αγαπάμε, σε μία Ευρώπη που θέλουμε..

Ρ.ΚΟΤΣ.

Σχετικές ειδήσεις