Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Σκάνδαλο ΑΤΕ: Φήμες για επικείμενες συλλήψεις επιχειρηματιών και τραπεζιτών

Σκάνδαλο ΑΤΕ: Φήμες για επικείμενες συλλήψεις επιχειρηματιών και τραπεζιτών

Μετά την σκληρή ανακοίνωση του Παναγιώτη Νικολούδη και την διαβίβαση του φακέλου για το σκάνδαλο της Αγροτικής Τράπεζας στον εισαγγελέα, οι πληροφορίες που φθάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία κάνουν λόγο για συλλήψεις πασίγνωστων επιχειρηματιών τα ονόματα των οποίων εμπλέκονται στην υπόθεση με τα αμαρτωλά δάνεια που έδινε η τράπεζα από το 2000 μέχρι το 2012.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δικαιοσύνη θα προχωρήσει άμεσα σε ποινικές διώξεις αφού το πόρισμα που έστειλε ο κ. Παναγιώτης Νικολούδης στον εισαγγελέα αφορά γνωστές υποθέσεις οι οποίες έχουν διερευνηθεί στο παρελθόν από τη δικαιοσύνη, αλλά ποτέ δεν υπήρχε η πολιτική βούληση να «μπει το μαχαίρι στο κόκαλο».

Όπως υποστηρίζουν παράγοντες της τραπεζικής αγοράς, μόλις κλειδώσει η ψήφιση και του δεύτερου πακέτου των προαπαιτουμένων την Τετάρτη 22 Ιουλίου του 2015, τότε πλέον ανοίγει ο δρόμος για να προχωρήσει η ελληνική δικαιοσύνη σε ποινικές διώξεις και σε συλλήψεις φυσικών προσώπων οι οποίοι εμπλέκονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στα 1.300 δάνεια που έδωσε η τράπεζα με αδιαφανείς διαδικασίες και τα οποία δεν επιστράφηκαν ποτέ.

Προβλέπεται να ζήσουμε στιγμές απείρου κάλους... Υπομονή, όπως πάντα θα τα μάθετε όλα πρώτοι, έγκυρα και έγκαιρα από το Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις