Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ρωσία: Μεγάλη συμμετοχή στο αεροπορικό σόου MAKS-2015

Ρωσία: Μεγάλη συμμετοχή στο αεροπορικό σόου MAKS-2015

Περισσότερες από 150 εταιρείες από πάνω από 25 χώρες αναμένεται να συμμετέχουν στο αεροπορικό σόου MAKS-2015, σύμφωνα με την ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Στρατιωτική και Τεχνική Συνεργασία (FSMTC).

Το διάστημα από 25 έως 20 Αυγούστου το Διεθνές Αεροπορικό και Διαστημικό Σαλόνι MAKS-2015 θα λάβει χώρα στην πόλη της Ζουκοφσκι, κοντά στη Μόσχα.

«Πάνω από 150 ξένες εταιρείες από 25 χώρες έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους, εκ των οποίων την Αυστρία, το Βέλγιο, την Αγγλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Τσεχική Δημοκρατία και την Ελβετία», δήλωσε ο FSMTC σε δελτίο Τύπου.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, περισσότερες από 600 ρωσικές επιχειρήσεις αναμένεται να συμμετάσχουν στην αεροπορική επίδειξη, συμπεριλαμβανομένης της κρατικής εταιρείας τεχνολογίας της Ρωσίας Rostec και του εξαγωγέα όπλων Rosoboronexport, καθώς και ο κατασκευαστής όπλων Almaz-Antey, τα Ρωσικά Ελικόπτερα, και εταιρείες από το χώρο της διαστημικής βιομηχανίας.

Περίπου 18 μονάδες των Αεροπορικών και Διαστημικών Δυνάμεων της Ρωσίας θα παρουσιαστούν στο MAKS-2015. Και οι τέσσερις από τις ακροβατικές ομάδες της Ρωσίας, καθώς και ένα πρωτότυπο του ρωσικού μαχητικού τζετ πέμπτης γενιάς Sukhoi T-50 θα λάβουν επίσης μέρος στο αεροπορικό σόου.

Σχετικές ειδήσεις