Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Αυστραλία: Σημαντικές επιδοτήσεις στην έδρα Barton του Νίκου Βαρβαρή

Αυστραλία: Σημαντικές επιδοτήσεις στην έδρα Barton του Νίκου Βαρβαρή

Ο ομοσπονδιακός βουλευτής Barton, κ. Νίκος Βαρβαρής, ανακοίνωσε ότι οι Δήμοι της εκλογικής του περιοχής, θα λάβουν τα επόμενα δύο χρόνια σημαντικές επιδοτήσεις για διάφορα προγράμματα.

Όπως ανακοίνωσε, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση διαθέτει πάνω από $2,3 δις για τους Δήμους της χώρας, μέσω των Επιδοτήσεων Οικονομικής Αρωγής (FAG) και οι Δήμοι της έδρας Barton θα λάβουν πάνω από $12 εκατ. κατά το τρέχον οικονομικό έτος.

Αναλυτικά, ο Δήμος Hurstville θα λάβει $2.352.873, ο Δήμος Kogarah $1.674.175, ο Δήμος Rockdale $2.969.082 και ο Δήμος Canterbury $5.064.559.

«Η κυβέρνηση του Συνασπισμού έχει δεσμευτεί για βοήθεια στους Δήμους, προκειμένου να παρέχουν τις υπηρεσίες που χρειάζεται» είπε ο κ. Βαρβαρής και διευκρίνισε ότι οι Δήμοι μπορούν να διαθέσουν τις επιδοτήσεις αυτές χωρίς περιορισμούς, ανάλογα με τις ανάγκες τους σε τοπικό επίπεδο, που μπορεί να είναι υποδομή, ψυχαγωγία, περιβάλλον, προσλήψεις ή οδικά έργα.

Ο κ. Βαρβαρής πρόσθεσε ότι οι Δήμοι μπορούν, επίσης, να ωφεληθούν από άλλα ειδικά προγράμματα, όπως το Roads to Recovery ύψους $3,2 Δις, Bridges Renewal Program $300 εκατ., Heavy Vehicle Safety Program, $200 εκατ., και το Black Spot Program, $200 εκατ., προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για μείωση των συγκρούσεων στους αυστραλιανούς δρόμους.

Ο κ. Βαρβαρής δήλωσε ότι θα διατεθούν πάνω από $100 εκατ. με το Bridges Renewal Program για επισκευές και ανανέωση γεφυρών στους Δήμους της χώρας, υλοποιώντας την δέσμευση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης Συνασπισμού για έργα υποδομής και υπηρεσίες μέσω των Δήμων.

πηγη ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Σχετικές ειδήσεις