Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Οι Αρκάδες της Αυστραλίας γιορτάζουν την 194η επέτειο της απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς

Οι Αρκάδες της Αυστραλίας γιορτάζουν την 194η επέτειο της απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς

Με την "Γιορτή του Πατέρα άρχισαν οι γιορταστικές εκδηλώσεις για την 194η επέτειο της Απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς, 23 Σεπτεμβρίου 1821, στην Αυστραλία.

Η εκδήλωση έγινε την Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα δεξιώσεων του Παναρκαδικού Συλλόγου «Ο Κολοκοτρώνης», στην οποία παρευρέθηκαν πολλά μέλη με τους φίλους τους, παρά τις απουσίες πολλών για διακοπές στην πατρίδα και αλλού.

Στην εκδήλωση μίλησε ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Δημήτριος Αλεξόπουλος, ο οποίος, αφού καλωσόρισε τους συνδαιτυμόνες, ανακοίνωσε το πρόγραμμα της βραδιάς, που περιλάμβανε ομιλίες, απαγγελίες ποιημάτων, μουσική και χορό. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σημασία της Γιορτής του Πατέρα και ανήγγειλε τις μελλοντικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς.

Ο πρόεδρος κ. Αλεξόπουλος, αφού ευχαρίστησε εκείνους που ασχολήθηκαν με την επιτυχία της εκδήλωσης, ζήτησε να λάβουν μέρος όλοι στις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν για την επέτειο της ιστορικής ημέρας του γένους της απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς, που θα γίνει την Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015, στον Ετήσιο Πανηγυρικό Χορό το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015, στο πολυτελές Lincoln of Toorak.

Σχετικές ειδήσεις