Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ποιος πολιτικός έκανε τον «μαϊμού» πρόξενο των Φιλιππίνων;

Ποιος πολιτικός έκανε τον «μαϊμού» πρόξενο των Φιλιππίνων;

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ένας εκ των σημερινών υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ., κατά τη νεανική του ηλικία, έβγαζε «μεροκάματο» παριστάνοντας δήθεν τον πρόξενο των Φιλιππίνων στην Ελλάδα... Μιλάμε για «απάτη» πρώτου μεγέθους.

Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή και μας την περιέγραφε γνωστό πολιτικό στέλεχος που γνωρίζει παιδιόθεν τον σημερινό υπουργό.

Μας έλεγε λοιπόν η πηγή μας ότι ο τότε νεαρός και φέρελπις πολιτικός, στις αρχές της δεκαετίας του '90, είχε σκαρφιστεί πολλές κομπίνες για να βγάζει παχυλά και... μαύρα μεροκάματα.

Προφανώς ο σημερινός πρωθυπουργός δεν γνωρίζει για τα έργα και τις ημέρες του υπουργού του και τον τρόπο με τον οποίο εκμεταλλευόταν διάφορες κοινωνικές ομάδες για να μπορεί στη συνέχεια να κάνει ντόλτσε βίτα στο Κολωνάκι και στους υπόλοιπους κοσμοπολίτικους προορισμούς.

Ο συγκεκριμένος κύριος λοιπόν είχε στήσει «παράγκα» στο γραφείο του μπαμπά του μέσω της οποίας έγραφε συστατικές επιστολές σε Φιλιππινέζες τις οποίες χρησιμοποιούσαν για να πηγαίνουν ως υπηρετικό προσωπικό σε σπίτια εύπορων οικογενειών στα Βόρεια και στα Νότια Προάστια.

Όπως αντιλαμβάνεστε η εγγραφή των επιστολών είχε και το ανάλογο κόστος από το οποίο ο πολιτικός της ιστορίας μας έβαζε στην τσέπη του για να μπορεί στη συνέχεια να κάνει τη ζωή του...

Εύκολα, μαύρα και γρήγορα λεφτά...

Υ.Γ. 1: Κύριε Τσίπρα, δεν ήξερες, δε ρώταγες; Καλό θα ήταν πριν κάνεις τόσο εύκολα υπουργούς να ρωτάς στην πολιτική πιάτσα για το ποιον και το βίο του καθενός.

Υ.Γ. 2: Περισσότερα δεν θα γράψουμε. Θα αφήσουμε τον πρωθυπουργό να διερευνήσει μόνος του την υπόθεση και να συλλέξει στοιχεία.

Σχετικές ειδήσεις