Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Αρνητής της γενοκτονίας του Πόντου ο Πάγκαλος του ΣΥΡΙΖΑ. Ποιά τα κίνητρα;

Αρνητής της γενοκτονίας του Πόντου ο Πάγκαλος του ΣΥΡΙΖΑ. Ποιά τα κίνητρα;

Ο κύριος Φίλης αρνήθηκε ότι στον Πόντο έγινε γενοκτονία. Συνέχισε έτσι την πολιτική των «νικητών» γενοκτόνων που έχοντας άφθονο μαύρο χρήμα εώς και σήμερα εξαγοράζουν «επιστημονικές απόψεις» για να συνεχίσουν ανενόχλητοι τις γενοκτονίες. Όπως βλέπουμε σήμερα στην Συρία, στο κατεχόμενο Κουρδιστάν, στην Κύπρο και το Ιράκ.

Όσο μεγαλύτερο το χρηματικό ποσό, τόσο βαθύτερο το θάψιμο των λειψάνων και των συντριπτικών αριθμών. Με αποτέλεσμα στην σύγχρονη ιστορία, τις «γενοκτονίες» τις καθορίζουν όχι τα στοιχεία αλλά το τουρκικό χρήμα. Για παράδειγμα:

– «Γενοκτονία» στην Σεμπρένιτσα, όπου ως θύματα παρουσιάζονται οι τουρκογενείς Βόσνιοι, ενώ στην πραγματικότητα έχουμε εθνοκάθαρση με θύμα τον Σερβικό πληθυσμό. Κατά 100%.

– «Γενοκτονία» στο Κόσοβο με θύμα τους τουρκογενείς Αλβανούς, ενώ στην πραγματικότητα έχουμε εθνοκάθαρση του Σερβικού πληθυσμού κατά 75%

– «Γενοκτονία» στην Γάζα για να φτιάξει ΑΟΖ ο Ερντογάν, ενώ στην πραγματικότητα έχουμε εθνοκάθαρση του Εβραϊκού πληθυσμού κατά 100%

– Απόκρυψη της γενοκτονίας του Κυπριακού Ελληνισμού κατά 98% στα κατεχόμενα.
Και άλλα παραδείγματα. Ο κύριος Φίλης λοιπόν ενώ δίνει ορθότατα τον ορισμό της γενοκτονίας, η εξόντωση ενός Έθνους (=Γηγενείς) με βιομηχανικό τρόπο, αρνείται την γενοκτονία των Ποντίων Γηγενών.

Τρία τινά συμβαίνουν.

1. Είτε ο κύριος Φίλης πιστεύει ότι στην Τραπεζούντα και στην Σαμψούντα μεσουρανεί ο Απόλλωνας Καλαμαριάς και περιφερειάρχης εκλέγεται με ευρεία πλειοψηφία ο Χάρρυ Κλυνν, οπότε το θέμα λύνεται με ένα ταξιδάκι για να διαπιστώσει ότι έχει άδικο

2. Είτε ο κύριος Φίλης αποκρύπτει εσκεμμένα την βιομηχανικού τύπου εξόντωση του γηγενούς πληθυσμού του Πόντου, που σχεδιάστηκε από τους Γερμανούς και εκτελέστηκε από τους Τούρκους. Με αποτέλεσμα την εξάλειψη κατά 100% των γηγενών του Πόντου, γεγονός που συνιστά τον ορισμό της γενοκτονίας. Αποτελώντας μάλιστα μαζί με την γενοκτονία των Αρμενίων και των Ιώνων, τον προπομπό του ολοκαυτώματος. Εκεί λοιπόν θα πρέπει να διερευνηθούν τα κίνητρα που οδηγούν τον κύριο Φίλη να ψεύδεται συνειδητά συγκαλύπτοντας ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

3. Ο κύριος Φίλης να παριστάνει τον Πάγκαλο του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί η αποκλειστική ευθύνη είναι της κυβέρνησης.

Σχετικές ειδήσεις