Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

21χρονος ο δράστης του τροχαίου που σκοτώθηκε 19χρονη Ελληνοαυστραλέζα

21χρονος ο δράστης του τροχαίου που σκοτώθηκε 19χρονη Ελληνοαυστραλέζα

21χρονος κατηγορείται ως υπαίτιος για το τροχαίο που οδήγησε στον τραγικό θάνατο της ομογενούς Ιβάνα Κλωναρίδη και του φίλου της Harley Churchill.

Ο 21χρονος Adem Arpaci από την περιοχή Delahey της Μελβούρνης κατηγορείται ως υπαίτιος για τον θάνατο της ομογενούς 18χρονης Ιβάνας Κλωναρίδη που μαζί με τον φίλο της και οδηγό ενός μικρού φορτηγού τον 19χρονο Harley Churchill βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν το αυτοκίνητο το οποίο επέβαιναν διέφυγε της πορείας του, έσπασε το κιγκλίδωνα της γέφυρας έσπασε το κιγκλίδωμα της γέφυρας E J Whitten Bridge, στην περιοχή του Keilor της Μελβούρνης και έπεσε από ύψος 55 μέτρων.

Ο 21χρονος άνδρας οδηγήθηκε στο δικαστήριο την Τρίτη και σύμφωνα με το κατηγορητήριο δεν αντιμετωπίζει την κατηγορία υπαιτιότητας για τον θάνατο του Churchill. Αντιμετωπίζει επίσης την κατηγορία για επικίνδυνη οδήγηση.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης 27 Ιανουαρίου και το φορτηγάκι την ώρα του δυστυχήματος είχε αναπτύξει ταχύτητα 160 χλμ. την ώρα, και έκανε κόντρα ταχύτητας με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος Arpaci.

Μετά την προσαγωγή του στο δικαστήριο ο Arpaci, έκανε αίτηση για αποφυλάκισή του με εγγύηση η οποία και τελικά επικυρώθηκε από το δικαστήριο.

Μετά την προσαγωγή του Arpaci στο δικαστήριο, η μητέρα της Ιβάνα, Μαρία Κλωναρίδης θρηνώντας το παιδί της ξέσπασε σε λυγμούς λέγοντας ότι «θέλουμε την Ιβάνα μας πίσω στο σπίτι αλλά η πραγματικότητα μας χτυπά σαν γροθιά στο πρόσωπο κάθε μέρα από τότε που την χάσαμε».

ΠΗΓΗ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Σχετικές ειδήσεις