Θα τελειώσει το μαρτύριο αναμονής στις εφορίες; Αυτό υπόσχεται...ο Αλεξιάδης

Newsroom Newsroom

Θα τελειώσει το μαρτύριο αναμονής στις εφορίες; Αυτό υπόσχεται...ο Αλεξιάδης

Να το δούμε και να μην το πιστέψουμε!!! Θα τελειώσει επιτέλους αυτό το δράμα με τις ουρές στις εφορίες; Χαρακτηριστικό πρόσφατο παράδειγμα: Στην εφορία Γλυφάδας ένα άτομο στο "Κεφάλαιο" εξυπηρετούσε 50! Αναμονή πάνω από 2 ωρών! Στην Ελλάδα του σήμερα...Ιδια κατάσταση με χθες. Το δημόσιο παραμένει στα ίδια.

Από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης δεσμεύτηκε πως «σε συγκεκριμένο χρόνο και όχι δέκα χρόνια» οι συναλλαγές των πολιτών με τις εφορίες θα γίνονται εξ αποστάσεως . Μάλιστα, ο κ. Αλεξιάδης αναφέρθηκε σε τρεις τρόπους με τους οποίους θα λύνει ο πολίτης τα προβληματά του με την εφορία:

-μέσω τηλεφωνικών κέντρων

-μέσω διαδικτύου και

-μέσω των λογιστών

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετική ερώηση του βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Ιγγλέζη τονίσε χαρακτηριστικά: «Η μεγάλη αλλαγή που έχουμε μπροστά μας είναι ένα συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχέδιο, έτσι ώστε σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, όχι μετά από δέκα χρόνια, να μην χρειάζεται ο πολίτης καθόλου να πάει στην εφορία και να μπορεί να λύνει όλα τα προβλήματά του μέσω τηλεφωνικών κέντρων, μέσω διαδικτύου ή μέσω των λογιστών, των οποίων χρησιμοποιούμε πάρα πολύ τις υπηρεσίες και τους ευχαριστώ για άλλη μια φορά και δημόσια, γιατί μεταφέραμε ένα μεγάλο κομμάτι των φορολογικών υπηρεσιών στα λογιστικά γραφεία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved