Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Αμοιβή για την εξακρίβωση παρ' ολίγον δολοφόνου ομογενούς στην Αυστραλία

Αμοιβή για την εξακρίβωση παρ' ολίγον δολοφόνου ομογενούς στην Αυστραλία

Με $100.000 θα αμειφθεί όποιος παράσχει πληροφορίες για τον δράστη της παρ΄ολίγο δολοφονικής επίθεσης κατά του ομογενή ιδιοκτήτη αλυσίδας γυμναστηρίων, Νικολάου Σολωμού.

Το απόγευμα της 21ης Μαΐου, ο Σολωμός πάρκαρε το αυτοκίνητό του στο γκαράζ της κατοικίας του στη Μελβούρνη, όταν άγνωστο άτομο που φορούσε κουκούλα, τον πυροβόλησε δύο φορές τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Ο 32χρονος ιδρυτής των δημοφιλών γυμναστηρίων «Derrimut 24:7», κατάφερε να εκδιώξει τον δράστη από την περιοχή, φοβούμενος ότι θα επιτεθεί και στην σύντροφό του, η οποία έφτανε εκείνη τη στιγμή στην κατοικία τους, στην οδό Mockridge Avenue, στο προάστιο Burnside της Μελβούρνης.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αυτήν την εβδομάδα ανακοίνωσε ότι κάθε πληροφορία που θα οδηγήσει στη σύλληψη του δράστη θα αμειφθεί αδρά με το ποσό των $100.000. «Δεν έχω εχθρούς, η επιχείρησή μου είναι οικογενειακή και δεν χρωστάμε λεφτά σε κανέναν» δήλωσε συγκινημένος ο κ. Σολωμός. Η Αστυνομία αναζητά και ένα σκούρο πράσινο όχημα μάρκας Subaru Impreza μοντέλο 1994-1998, με σχάρες οροφής, μεγάλες ζάντες πέντε ακτίνων και κλεμμένες πινακίδες.

Ο κ. Σολωμός πρόσφατα φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου του στο Ravenhall τον δημοφιλή Αμερικανό ηθοποιό και θρύλο του bodybuilding, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

O ομογενής επιχειρηματίας σχεδιάζει να αυξήσει των αριθμό των γυμναστηρίων του από οκτώ που υπάρχουν σήμερα σε 300 μέχρι το 2030.

ΠΗΓΗ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Σχετικές ειδήσεις