Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

H Τζούλια, ο γιος του πολιτικού και οι... περίεργες αναβολές

H Τζούλια, ο γιος του πολιτικού και οι... περίεργες αναβολές

Από αναβολή σε αναβολή η δίκη Ζαγορίτη - Αλεξανδράτου - Έξι χρόνια μετά η υπόθεση σέρνεται στις δικαστικές αίθουσες.

Ήταν Ιούνιος του 2010 όταν ο νεαρός γιος γνωστού πολιτικού και ένα μοντέλο – πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών αναστάτωσαν την κοινή γνώμη με μια «βόλτα» τους στο Πολεμικό Μουσείο. Ο λόγος για τον κάτοικο Βρυξελλών πλέον και γιο του πρώην γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη, Τζέρι και την Τζούλια Αλεξανδράτου, που εγκαλούνται από τα ελληνικά δικαστήρια για ένα από τα αποκαλούμενα «σεξουαλικά εγκλήματα».

Πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις είναι το αδίκημα για το οποίο κατηγορούνται, καθώς είχαν προχωρήσει σε ερωτικές περιπτύξεις εντός του Πολεμικού Μουσείου προκαλώντας το ροζ –με πολιτικές αποχρώσεις- σκάνδαλο του καλοκαιριού. Έξι χρόνια μετά και έπειτα από αρκετές αναβολές -άλλοτε ζήτησαν οι κατηγορούμενοι και άλλοτε λόγω απουσίας του βασικού μάρτυρα-, η υπόθεση αναβλήθηκε και πάλι το πρωί της Παρασκευής στο Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, αυτή τη φορά λόγω ωραρίου. Η Τζούλια Αλεξανδράτου μέχρι στιγμής δεν έχει εκπροσωπηθεί σε καμία συνεδρίαση από δικηγόρο σε αντίθεση με τον Γεράσιμο Ζαγορίτη. Μάλιστα, σε προηγούμενη συνεδρίαση ο συνήγορός του είχε σχολιάσει: «Δεν είναι σοβαρή υπόθεση. Πήρε μεγάλη έκταση για άλλους λόγους. Καταλαβαίνετε…».

Τον Ιούνιο του 2010 η νεαρή Τζούλια Αλεξανδράτου είχε ήδη ξεκινήσει την ενασχόλησή της με τις αισθησιακές ταινίες, ενώ ο «συμπρωταγωνιστής» της ιστορίας υπηρετούσε στο Ναυτικό και συγκεκριμένα στο Πολεμικό Μουσείο. Σε μια από τις εξόδους του επισκέφθηκε το μαγαζί που τραγουδούσε το πρώην μοντέλο και στη συνέχεια, σύμφωνα με όσα η ίδια είχε δηλώσει...: «γύρω στις 04.30 τα ξημερώματα, φεύγοντας από το μαγαζί ο Μάκης με παρακάλεσε να περάσουμε από το Πολεμικό Μουσείο για να κάνει πλάκα στους άλλους ναύτες, που υπηρετούν μαζί του στο Μουσείο».

Αν και ήταν κουρασμένη, όπως είπε, ακολούθησε τον «ναύτη» προκειμένου να μην του χαλάσει το χατίρι. Τελικά, η Τζούλια βρέθηκε να ξυπνάει τους ναύτες, που κοιμόντουσαν στους θαλάμους τους στο Πολεμικό Μουσείο, ενώ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κατά την είσοδό της. Η εκ των υστέρων δήλωσή της ότι «ο φρουρός στην είσοδο ήταν πολύ φιλικός και ζήτησε αυτόγραφο», προκάλεσε τσουνάμι αντιδράσεων με τον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Βενιζέλο, να «υπόσχεται» την τιμωρία όσων ευθύνονται για τη «ροζ» υπόθεση του Πολεμικού Μουσείου.

Δείτε φωτογραφίες από τη σκανδαλώδη εκείνη νύχτα στην παραπάνω gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις