Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Στα δικαστήρια της Νέας Υόρκης, μητέρα και γιος για έργα τέχνης

Στα δικαστήρια της Νέας Υόρκης, μητέρα και γιος για έργα τέχνης

Στο ανώτατο δικαστήριο στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, συνεχίζεται η διαμάχη ανάμεσα στην κυρία Τάρα Κουλουκουντή, 72 ετών, και τον γιο της Εμμανουήλ Κουλουκουντή, 42 ετών, για πολύτιμα έργα τέχνης, σύμφωνα με την «New York Post».

Ανάμεσα στα έργα συμπεριλαμβάνονται έργα των καλλιτεχνών Edgar Degas και El Greco.

Η κυρία Κουλουκουντή η οποία ως γνωστόν ήταν και ηθοποιός στη δεκαετία του 1970 στη σειρά «Chalrie’s Angels» και στη θεατρική παραγωγή «Foreplay» άλλαξε τις κλειδαριές το έτος 2013 και κλειδώθηκε μέσα στο σπίτι για να σταματήσει την πώληση της οικίας στην πόλη Hamptons του Λονγκ Αϊλαντ, αξίας 25 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η κυρία Κουλουκουντή ισχυρίζεται ότι τα ακριβά έργα τέχνης ανήκουν στην ίδια, ενώ ο γιος της τονίζει ότι ανήκουν σε τραστ το οποίο επιβλέπει ο ίδιος και ο οποίος έχει κάνει μήνυση στη μητέρα του.

Σε μία καινούργια αντιμήνυση η κυρία Τάρα Κουλουκουντή η οποία διατηρεί τα έργα τέχνης στο διαμέρισμα της στο ξενοδοχείο «Pier» της Νέας Υόρκης, επιμένει ότι η πανάκριβη συλλογή της δόθηκε ως δώρο μόνο στην ίδια από τον αείμνηστο σύζυγό της.

Ο κ. Εμμανουήλ Κουλουκουντής αρνήθηκε να προβεί σε σχολιασμό, ενώ ο δικηγόρος της κυρίας Τάρας Κουλουκουντή δεν επέστρεψε τα μηνύματα για σχόλιο.

πηγη ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

Σχετικές ειδήσεις