Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

O ελληνορθόδοξος γάμος Ομογενούς του Σαν Φραντζίσκο, θέμα στην New York Times

O ελληνορθόδοξος γάμος Ομογενούς του Σαν Φραντζίσκο, θέμα στην New York Times

Στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Τριάδας του Σαν Φρανσίσκο και στον γάμο Ελληνοαμερικανίδας αναφέρεται άρθρο της εφημερίδας Νew York Times. Το λαμπερό ζευγάρι της φωτογραφίας παντρεύτηκε στις 31 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για την Λίμπι Ζαγάρη Λέφλερ (Libby Zagaris Leffler) και ο Δρ. Μάικλ Κλέμεντ Χοαγκλίν (Michael Clement Hoaglin) που τους πάντρεψε ο πάτερ Αρης Π. Μητράκος (Aris P. Metrakos).

Η ομογενής νύφη, 31 ετών, που παίρνει πλέον το όνομα του συζύγου της, κάνει το μάστερ της στην Διοίκηση Επιχειρήσεων Χάρβαρντ, όπου είναι συμπρόεδρος του φοιτητικού σώματος του Business School. Μέχρι το 2015, εργάστηκε στο Facebook, στο Μένλο Παρκ της Καλιφόρνιας, ως διευθύντρια επιχειρηματικής ανάπτυξης. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϊ.

Η κ. Ζαγάρη είναι κόρη της Πάολα Ζαγάρη Λέφλερ και του Ντιουκ Λέφλερ, από την Καλιφόρνια.

Οι γονείς της εργάζονται στην εταιρία “ΡΜΖ” στο Μοντέστο, μια εταιρεία μεσιτείας ακινήτων η οποία ανήκει και λειτουργεί από την οικογένεια της νύφης, ενώ διαθέτει 17 γραφεία στη Βόρεια και Κεντρική Καλιφόρνια.

Ο πατέρας της είναι κτηματομεσίτης με επίκεντρο την Central Valley και το East Bay, και η ελληνικής καταγωγής μητέρα της είναι ιδιοκτήτρια και επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών της επιχείρησης. Ο πατέρας της είναι επίσης ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Memorial Foundation Hospital στο Μοντέστο.

Ο γαμπρός, 33 χρόνων, είναι τριτοετής στα επείγοντα του Ντιουκ. Αποφοίτησε από το Northwestern, με πτυχία στον τομέα της βιοϊατρικής μηχανικής και της ηλεκτρολογίας. Ελαβε το πτυχίο της Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνιας.

Το νιόπαντρο ζευγάρι γνωρίστηκε στο Τίντερ το 2014, ενώ το πρώτο τους ραντεβού έγινε σε ένα μπαρ του Σαν Φρανσίσκο, αναφέρει η “ΝΥΤ”.

Σχετικές ειδήσεις