Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Αγαπητέ Αλέκο Φλαμπουράρη, ζητώ τη βοήθειά σου...

Αγαπητέ Αλέκο Φλαμπουράρη, ζητώ τη βοήθειά σου...

Ειδήσεις | Αλέκος Φλαμπουράρης: Διαβάσαμε την Πέμπτη (09/02/2017) - και μείναμε «κάγκελο» - ότι ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, ζητά τη συμβολή των πολιτών, ώστε να τους βοηθήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Αφήνει δε στη σχετική ανακοίνωση στοιχεία επικοινωνίας, τηλέφωνα, email, φαξ και διευθύνσεις, ώστε οι πολίτες να αρχίσουν να του στέλνουν όλα τους τα παράπονα!

Όπως όλα δείχνουν, η κυβέρνηση τα έχει χαμένα: Ξαφνικά κι έπειτα από δύο χρόνια σκληρής μνημονιακής πραγματικότητας, ζητά από τους πολίτες να της υποδείξουν(!) τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Λυπούμαστε, αλλά το ενδιαφέρον του κ. Φλαμπουράρη είναι όψιμο και το – λιγότερο – υποκριτικό. Περίσσευμα ψεύτικης κοινωνικής ευαισθησίας και σίγουρα περίσσιο θράσος.

Φανταστείτε, πάντως, τι έχει να γίνει τώρα που ο Αλέκος θα αρχίσει να δέχεται σωρηδόν μηνύματα στο email και τα τηλέφωνα και τα φαξ θα πάρουν «φωτιά»!

Η σχετική ανακοίνωση του κ. Φλαμπουράρη έχει ως εξής:

«Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες και ζητάμε τη συμβολή τους για να βελτιώσουμε όσα μας δυσκολεύουν στην καθημερινή μας ζωή και κυρίως στην επαφή με το σύνολο της κρατικής δομής και λειτουργίας.
Παρακαλούμε η επικοινωνία να γίνεται:

· στην ηλεκτρονική σελίδα: kathimerinotita.gov.gr
(μέσω υποβολής φόρμας)
· στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kathimerinotita@ypep.gr
Καθώς επίσης και στα παρακάτω:
· Στα τηλ: 2103385314,φαξ: 2103385317, email: a.flampouraris@parliament.gr
· Στα τηλ: 2103385305, φαξ: 2103385210, email: ypep.co@ypep.gr
· Στα τηλ: 2103385100, φαξ: 2103385109, email: ypep.co@ypep.gr

Η επίλυση των προβλημάτων θα είναι το κύριο μέλημά μας και ταυτόχρονα η αξιολόγηση, η ομαδοποίηση και η επεξεργασία ώστε να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής».

Σχετικές ειδήσεις