Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Απεβίωσε το θύμα δυστυχήματος που είχε προκαλέσει ομογενής στη Νέα Υόρκη

Απεβίωσε το θύμα δυστυχήματος που είχε προκαλέσει ομογενής στη Νέα Υόρκη

Ο Κέβιν Σελούτσι, 36 ετών, ο οποίος ήταν ένα από τα θύματα του αυτοκινητιστικού δυστυχήματος που προκάλεσε ο 20χρονος ομογενής Νικόλαος Παπαδόπουλος στις 6 Σεπτεμβρίου του 2013, πέθανε αφήνοντας πίσω του την σύζυγό του και τα τρία μικρά παιδιά τους.

Εν τω μεταξύ, ο ομογενής κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος, Νικαπό το Γουέστ Ρόξμπουρι της Βοστώνης, καταδικάσθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο σε ποινή υποχρεωτικής φυλάκισης ενός έτους, την οποία και μόλις εξέτισε. Τώρα τυγχάνει υπό δοκιμαστική επιτήρηση επί πέντε χρόνια (probation). Επίσης, πρέπει να συμπληρώσει 2.000 ώρες κοινωνικής εργασίας και υπηρεσίας, ενώ δεν θα μπορέσει να πάρει ξανά άδεια οδήγησης μέχρι το έτος 2021.

Ο κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος είναι παιδί καλής ομογενειακής οικογένειας και τώρα με τον θάνατο του Κέβιν Σελούτσι ενδεχομένως να αντιμετωπίσει καινούργιο κατηγορητήριο και δικαστικές περιπέτειες, όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Boston Globe» και στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «WCVB-5» της Βοστώνης. Η απόφαση θα ληφθεί αφού ο ιατροδικαστής εξετάσει το σώμα του Σελούτσι και μελετήσει και πάλι τα έγγραφα που αναφέρονται στο δυστύχημα και τον τραυματισμό του.

Ο Κέβιν Σελούτσι, με καταγωγή από την περιοχή Ντόρτσεστερ της Βοστώνης, ήταν μαραγκός το επάγγελμα, είχε σχολάσει από την εργασία του και μετέβαινε στο σπίτι του οδηγώντας στον Arborway του Τζαμέικα Πλέιν, όταν ξαφνικά το όχημα του κ. Νικολάου Παπαδοπούλου τύπου «SUV Mazda Tribute» ξέφυγε από την πορεία του λόγω ταχύτητας, σύμφωνα με τις αρμόδιες Αρχές, και έπεσε πάνω στο ημιφορτηγό του Σελούτσι και άλλα οχήματα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματισθεί σοβαρά ο Κέβιν Σελούτσι και μην έχει επικοινωνία με το περιβάλλον. Τελικά ο Κέβιν Σελούτσι πέθανε τη Δευτέρα. Επίσης, ένας έφηβος, ο Μαρκ Ντελαμέρε, έμεινε παράλυτος για το υπόλοιπο της ζωής του.

Ο περιφερειακός εισαγγελέας Montez Haywood απέδειξε ότι ο κ. Παπαδόπουλος έτρεχε με το όχημά του τύπου «Mazda Tribute» του έτους 2003 με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα από εκείνη που προβλέπει το όριο ταχύτητας στη συγκεκριμένη περιοχή που συνέβη το δυστύχημα και το όχημα παρέκλινε της πορείας του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με διερχόμενο ημιφορτηγό τύπου «Ford F -150» του έτους 2004 το οποίο οδηγούσε ο άτυχος Κέβιν Σελούτσι.

πηγη ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

:

Σχετικές ειδήσεις