Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Στα ΗΑΕ και στην IDEΧ 2017 ο Α/ΓΕΕΘΑ (pics)

Στα ΗΑΕ και στην IDEΧ 2017 ο Α/ΓΕΕΘΑ (pics)

O Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, πραγματοποίησε επίσκεψη από 18-19/2 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου-Έκθεσης Αμυντικού Υλικού IDEΧ 2017.

Στο περιθώριο της έκθεσης ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΑΕ, Lieutenant General Hammad Mohammed Thani Al Rumaithi και με τον Αρχηγό του Ναυτικού των ΗΑΕ Rear Admiral Ibrahim Salim Mohamed Al-Musharrakh, με τους οποίους συζήτησε θέματα που αφορούν στην υφιστάμενη στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών καθώς και τις προοπτικές για την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Ειδική μνεία έγινε στις εκπαιδεύσεις στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΑΕ που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα καθώς και στις υφιστάμενες δυνατότητες παροχής αντίστοιχων και στο μέλλον.

Επίσης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρθηκε στα ανταλλακτικά που προσέφεραν τα ΗΑΕ στο ελληνικό ΠΝ για την υποστήριξη των Φρεγατών τύπου ‘’S’’ .

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, κατά την παρουσία του στο IDEΧ 2017, επισκέφθηκε περίπτερα Ελληνικών Εταιρειών, του Πεδίου Βολής Κρήτης, της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας, και των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, ενώ συναντήθηκε με ομολόγους του άλλων χωρών καθώς και με τον Έλληνα Πρέσβυ στα ΗΑΕ.

Σχετικές ειδήσεις