Η Ομογένεια του Καναδά τίμησε τον Γιώργο Πατούλη

newsbomb

Η Ομογένεια του Καναδά τίμησε τον Γιώργο Πατούλη

Στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στον Καναδά, με αφορμή την πραγματοποίηση διημερίδας για τον Τουρισμό Υγείας, στις 28 και 29 Μαρτίου, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ, Γ. Πατούλης, βραβεύθηκε από την Ελληνική Κοινότητα Μείζονος στο Μόντρεαλ, ως ένδειξη αναγνώρισης για το ανθρωπιστικό και κοινωνικό του έργο τα χρόνια της κρίσης.

Παρουσία επιφανών πολιτικών προσωπικοτήτων Ελληνοκαναδικής καταγωγής, όπως ο Βουλευτής της Εθνοσυνέλευσης του Κεμπέκ Γ. Σκλαβούνος και η Ελληνοκαναδή Βουλευτής Νίκη Άστον, του Έλληνα Πρόξενου στο Μόντρεαλ Ν. Σιγάλα, εκπροσώπων της Ελληνοκαναδικής αυτοδιοικητικής οικογένειας, αλλά και πλήθους κόσμου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Ν. Παγώνης απένειμε στον κ. Πατούλη το βραβείο και του εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για το πολύτιμο έργο που επιτελεί το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, το οποίο είναι αποτέλεσμα της γόνιμης και ιδιαίτερα εποικοδομητικής συνεργασίας της ΚΕΔΕ και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ ευχαρίστησε τα μέλη της Ελληνικής κοινότητας για τη βράβευση και επισήμανε ότι η συγκίνηση και η περηφάνια είναι διπλή όταν η αναγνώριση έρχεται από την Ελληνική ομογένεια όπου, όπως ανέφερε, η "καρδιά" της Ελλάδας χτυπά πιο δυνατά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις σημαντικές πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί μέσα από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής όπως τα Υγειονομικά Οδοιπορικά, οι εμβολιαστικές εκστρατείες, η Κοινωνική Τράπεζα Φαρμάκου με στόχο την πρόληψη και τη θεραπεία της ασθένειας σε οικονομικά αδύναμους ασθενείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved