Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Θα...πέσουνε κορμιά στη ΝΔ ενόψει των αυτοδιοκητικών εκλογών - Άρχισαν οι «καραμπόλες» στην Ήπειρο

Θα...πέσουνε κορμιά στη ΝΔ ενόψει των αυτοδιοκητικών εκλογών - Άρχισαν οι «καραμπόλες» στην Ήπειρο

Το τι γίνεται στην ελληνική περιφέρεια ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι... άλλο πράγμα - Ειδικά στο χώρο της γαλάζιας παράταξης θα γίνει η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου με τις καραμπόλες και τους υποψηφίους που θέλει να στηρίξει το κόμμα

Απ’ ότι φαίνεται τελικά όλη η Νέα Δημοκρατία και στην Ήπειρο βρίσκεται σε αναβρασμό. Δεν είναι μόνο η περιφέρεια όπου ο γραμματέας του κόμματος ζητάει να διαγραφούν όσα μέλη στηρίζουν τον Σπύρο Ριζόπουλο απέναντι στον Αλέκο Καχριμάνη.

Είναι κυρίως απ’ ότι φαίνεται ο δήμος Ιωαννιτών, όπου οι νεοδημοκρατικές υποψηφιότητες αντί να λιγοστεύουν όσο πάνε και αυξάνονται.

Είναι προφανές ότι μέσα στους κόλπους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπάρχουν αντίρροπες δυνάμεις. Αρχικά λοιπόν στην Πειραιώς ήθελαν να έχουν ως υποψήφιο τον πρώην βουλευτή και υφυπουργό Σταύρο Καλογιάννη. Από την άλλη πλευρά όμως, ενδιαφέρον για επιστροφή έχει εκδηλώσει και ο δικηγόρος, πρώην δήμαρχος Νίκος Γκόντας.

Άλλοι πάλι προσπαθούν να πείσουν τον παλιό πρωταθλητή Παντελή Κολόκα, ενώ τελευταία προέκυψε και ενδιαφέρον από τον γιατρό Φίλιππο Σιάκα που ήταν υποψήφιος βουλευτής και το 2012 και το 2015.

Και σα να μην έφταναν όλοι αυτοί τελευταία, κυκλοφορεί ευρέως στα στέκια γύρω από τη Λίμνη ότι μερίδα από το στενό περιβάλλον του Κυριάκο Μητσοτάκη, στα Γιάννενα επιθυμεί διακαώς την υποψηφιότητα του Αλέξη Λέφα, ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Βήμα Τηλεόραση Ιωαννίνων, που εκτός των άλλων αποτελεί και βασικό υποστηρικτή του ίδιου του Κυριάκου στην πόλη.

Αν αυτό δεν είναι γόρδιος δεσμός…