Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Η Φώφη θέλει τον Τσίπρα για… σκυλί συντροφιάς;

Η Φώφη θέλει τον Τσίπρα για… σκυλί συντροφιάς;

Έλα Χριστέ κι Απόστολε. Η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι θα ήθελε τον Τσίπρα για «σκυλί συντροφιάς».

Το είπε μάλιστα στην συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES). «Περιέγραψε ο κ. Τσίπρας τους κινδύνους από μια πιθανή συνεργασία της ακροδεξιάς με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα για την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης την επομένη των Ευρωεκλογών.

Είναι όμως πολύ πιο επικίνδυνο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα. Ένα κόμμα που προέρχεται από την Αριστερά κυβέρνησε επί 3,5 χρόνια με την ακροδεξιά και σήμερα στηρίζεται σε ψήφους ακροδεξιών βουλευτών για να παραμείνει στην κυβέρνηση», τόνισε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ. Και συνέχισε: «Δημιουργείται σύγχυση στους πολίτες και δίνει στην ακροδεξιά τη δυνατότητα να παρουσιάσει ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που πραγματικά έχει. Μην ξεχνάμε ο λύκος δεν θα γίνει ποτέ σκυλί συντροφιάς. Γι’ αυτό όσα λέμε στο εξωτερικό είναι καλό να τα τηρούμε και στο εσωτερικό των χωρών μας». Ήθελα να ήξερα ποιος είναι ο λογογράφος της Φώφης να του δώσω το ανάλογο βραβείο….