Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Μέχρι τις εκλογές θα έχετε να λαμβάνετε…

Μέχρι τις εκλογές θα έχετε να λαμβάνετε…

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Σας το είχα γράψει εδώ και πολύ καιρό. Όσο πιο μακριά πάνε οι εκλογές, τόσα περισσότερα θα πάρετε, υπό μορφή επιδομάτων…

Ο Αλέξης Τσίπρας παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο news24/7 και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για περαιτέρω μέτρα ελάφρυνσης στο τέλος του χρόνου.

Ο Αλέξης Τσίπρας, όταν ρωτήθηκε για τη 13η σύνταξη και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν καθώς δόθηκε «ψαλιδισμένη» στους συνταξιούχους, εξήγησε ότι η 13η σύνταξη έχει κρατήσεις γιατί είναι μόνιμη.

«Όπως την καθιερώσαμε είναι ένα ποσό ίσο με το παλιό δώρο Πάσχα. Αυτές είναι οι δυνατότητες τις ελληνικής οικονομίας, και τις εξαντλούμε για να στηρίξουμε τους πολλούς. Στόχος μας είναι να δίνεται αντίστοιχο ποσό και τα Χριστούγεννα και το Πάσχα», πρόσθεσε. Επιτιθέμενος στην αντιπολίτευση, ανέφερε ότι στη Νέα Δημοκρατία, «δεν καταλαβαίνουν το 50άρικο τι αξία έχει για τους ανθρώπους. Γιατί αυτοί το αφήνουν tip στα ακριβά εστιατόρια που πηγαίνουν».

«Από τον Αύγουστο του 2018 η χώρα βγήκε από τα μνημόνια και πλέον εμείς ορίζουμε τα μέσα με τα οποία πιάνουμε τους στόχους. Αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να εξαγγείλουμε ήδη από τον Σεπτέμβρη μέτρα για το 2019 και τώρα που βγήκαν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ εκτιμήσαμε ότι έχουμε έναν δημοσιονομικό χώρο για νέα μέτρα που αφορά συντάξεις και μειώσεις φόρων», τόνισε ο πρωθυπουργός στην αρχή της συνέντευξης.

Πάρτε από τώρα τηλέφωνο τον «κυρ-Στέφανο τον μπακάλη» και παραγγείλτε σαλαμάκι και τα σχετικά, όπως η συγχωρεμένη η Βουγιουκλάκη στην ταινία «Μοντέρνα Σταχτοπούτα».