Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Σέρος Μύρτας: Προκλητική χλιδή στη Μύκονο κάτω από τα μάτια των αρχών

Σέρος Μύρτας: Προκλητική χλιδή στη Μύκονο κάτω από τα μάτια των αρχών

Η μεγάλη ζωή και τα γλέντια στα ξενυχτάδικα της Μυκόνου συνεχίζονται ασταμάτητα για τον γνωστό θαμώνα των νυχτερινών μαγαζιών Σέρο Μύρτα κι ας είναι «δεμένος» από παντού - Ο κ. Σέρος Μύρτας, με τα ακριβά ρούχα και τον πολυτελή βιο όπως σας είχαμε αποκαλύψει προ καιρού, επανήλθε στα «μπουζουκομάγαζα», αφού απείχε 2 χρόνια εξαιτίας της εμπλοκής του στην υπόθεση με τη μαφία των Ρομά για την οποία μάλιστα είχε κατηγορηθεί ως «πληροφοριοδότης» από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση - Στα βίντεο που ακολουθούν, από τις αναρτήσεις του ιδίου στα σόσιαλ μίντια, φαίνεται ξεκάθαρα η μεγάλη ζωή στα ακριβά μαγαζιά της Μυκόνου και βεβαίως κανείς δεν αναρωτιέται «με τι λεφτά;» μπορεί να απολαμβάνει τα ξέφρενα γλέντια.

Το νέα βίντεο που ανέβηκαν στο ίνσταγκραμ και στα σόσιαλ μίντια από το νησί των ανέμων κάνουν θραύση. Ασταμάτητος ο κ. Μύρτας.

Μαζί με τους φίλους του γλεντάει και δεν το κρύβει...

Μόνος του τα αναρτά στο προφίλ του στα social media για να δείξει ότι έχει να σκορπάει...

Δεν εξηγείται διαφορετικά...

Με τα χρυσά του ρολόγια και τα ακριβά γούστα, γλεντάει μέρα, νύχτα, μεσημέρια...

Θέλει, που λέμε, να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει...

Μην αναρωτιέστε πού βρίσκει τα λεφτά. Άλλοι θα έπρεπε τόσα χρόνια να αναρωτηθούν...

Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της οικονομικής αστυνομίας και του ΣΔΟΕ οι οποίοι υποτίθεται ότι ελέγχουν όλους όσοι διάγουν πολυτελή βίο.

Το κράτος λοιπόν ξέρει πολύ καλά από που βρίσκουν όλοι αυτοί οι τύποι (οι οποιοι παρεμπιπτόντως είναι άεργοι κατά συνείδηση) τα χρήματα και τα σκορπάνε σα να είναι χαρτοπετσέτες.

Όπως φαίνεται από τα νέα βίντεο, πρώτος πάει στα μαγαζιά και τελευταίος φεύγει.

Δείτε παλιότερα βίντεο:

Ο Σέρος Μύρτας πετάει τόνους πανέρια στα μπουζουκομάγαζα!

Αξίζει να θυμίσουμε ότι εδώ και 2 χρόνια ο συγκεκριμένος κύριος είχε «εξαφανιστεί», αφού το όνομά του είχε συνδεθεί με την υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο και αφορούσε την εξάρθρωση της διαβόητης μαφίας των Ρομά που είχε ρημάξει την ελληνική επικράτεια κλέβοντας σπίτια, αυτοκίνητα και χρυσαφικά.

Ποτά, τσιφτετέλια στα τραπέζια και life is a bitch...

Προφανώς βρίσκει και τα κάνει, διότι σε μια σοβαρή ευνομούμενη πολιτεία τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά...

Προς το παρόν κάνει τη ζωή του στον... παράδεισο

Ποια ζωή δηλαδή, ζωάρα για να είμαστε ακριβής. Δεν έχει αφήσει μαγαζί για μαγαζί...

Πάντως η αλήθεια είναι ότι ακόμα και τώρα παρά τα όσα έχουν γραφτεί στις εφημερίδες ο κ. Μύρτας κυκλοφορεί ελεύθερος κι ωραίος και διάγει βίο πολυτελή, παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν ξέρει κανείς ποια είναι η πηγή των εσόδων του.

Τι ακριβώς επαγγέλλεται είναι άγνωστο!

Όπως έχουμε επισημάνει, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κ. Μύρτας έχει λέει μεγάλη δυσφορία για τα μέσα ενημέρωσης. Δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τις δημοκρατικές διαδικασίες και την ελευθεροτυπία. Του αρέσουν μόνο τα... πληρωμένα αφιερώματα με τα ακριβά αυτοκίνητα και τα κοσμικά ρεπορτάζ για τις πολλές συντρόφους που αλλάζει σαν τα πουκάμισα...

Δείτε εδώ τα παλαιότερα βίντεο από τα μπουζούκια