BOMBER

Βουλή: Ποιοι ήταν οι εορτάζοντες βουλευτές που… ξέχασαν να πάνε γλυκά;

Βουλή: Ποιοι ήταν οι εορτάζοντες βουλευτές που… ξέχασαν να πάνε γλυκά;

Πολλοί ήταν οι βουλευτές που γιόρταζαν, χθες (06/12), του Αγίου Νικολάου και από το πρωί οι ευχές αντηχούσαν στις αίθουσες του κοινοβουλίου. Ποιοι όμως ήταν «ξεχασιάρηδες» και δεν πήγαν γλυκά...;

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, σύμφωνα με τoν «Real», απολογήθηκε που δεν πήγε γλυκά για να κεράσει, λέγοντας ότι γύρισε αργά το βράδυ της Πέμπτης (05/12) από το Λονδίνο, όπου πραγματοποιήθηκε η Σύνοδος του ΝΑΤΟ. Το πρόγραμμα όμως του υπουργού ήταν βεβαρυμένο και την ημέρα της ονομαστικής του εορτής καθώς έπρεπε να παραστεί στην Επιτροπής Άμυνας, στη συνεδρίαση της οποίας συζητήθηκε το νομοσχέδιο για την αναβάθμιση των F-16. Δεσμεύτηκε πάντως ότι θα πάει γλυκά την Δευτέρα.

Από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών στη Βουλή πέρασε ευδιάθετος ο Νίκος Βούτσης, όπως συνηθίζει να κάνει. «Ήρθα να μου ευχηθείτε...» είπε στους δημοσιογράφους. Ζήτησε συγγνώμη που ξέχασε τα γλυκά του, αλλά όπως αποκάλυψε είχε μια δραματική εμπειρία το βράδυ της Πέμπτης (05/12) σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Μαρούσι, στην οποία ήταν ομιλητής. «Να μην στεναχωριόμαστε, είμαστε ένα τίποτα» ανέφερε ο κ. Βούτσης και τους αποκάλυψε ότι στη συγκέντρωση ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έπαθε ανακοπή.

Με τέσσερα μεγάλα κουτιά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς. Ο πρώην υπουργός, ο οποίος ήταν όλη ημέρα στη Βουλή για τη συζήτηση του φορολογικού νομοσχεδίου, δεχόταν ευχές συνεχώς στο κινητό, τα social media και τους διαδρόμους της βουλής.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις