BOMBER

Ποιους Νεοδημοκράτες έπιασε ο κοριός να παραγγέλνουν ανήλικες;

Ποιους Νεοδημοκράτες έπιασε ο κοριός να παραγγέλνουν ανήλικες;
Φωτογραφία αρχείου από το Pixabay

Η υπόθεση με τον κοριό της ΕΥΠ που έχει πιάσει συνομιλίες πρώην στελεχών της ΝΔ με κυκλώματα της νύχτας έχει πάρει διαστάσεις θρίλερ αφού οι διάλογοι δημοσιεύθηκαν σε μερίδα του Κυριακάτικου Τύπου, δηλητηριάζοντας το ήδη βαρύ πολιτικό κλίμα. 

Στα συγκεκριμένα ρεπορτάζ δημοσιεύονται διάλογοι ανθρώπων της νύχτας με στελέχη της ΝΔ για ζητήματα που έχουν σχέση με σωματεμπορία ανήλικων κοριτσιών.
Ήδη μάλιστα στα δημοσιογραφικά γραφεία ακούγονται – κυκλοφορούν και συγκεκριμένα ονόματα γαλάζιων στελεχών. Πρόκειται για δυο στελέχη της ΝΔ, αρκετά αναγνωρίσιμα στην κοινή γνώμη.

Το θέμα προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό στο εσωτερικό της γαλάζιας παράταξης, αφού οι συγκεκριμένες αποκαλύψεις έρχονται σε μια περίοδο σκληρής πόλωσης μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως παρόλα αυτά είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο οι περιπτώσεις αυτές αποκαλύπτονται εν έτει 2020, αφού είναι γνωστές στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών από το 2016;

Για ποιο λόγο δεν κινήθηκε η Δικαιοσύνη το 2016 να διαπιστώσει τι συμβαίνει;

Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν πρώην υπουργό της ΝΔ ο οποίος έχει διατελέσει και δήμαρχος, αλλά και για έναν πρώην υφυπουργό της Νέας Δημοκρατίας.

Προς το παρόν η Νέα Δημοκρατία, επίσημα δεν έχει τοποθετηθεί για αυτές τις υποθέσεις, ενώ ούτε η δικαιοσύνη έχει κινήσει κάποιες διαδικασίες.

Το βέβαιον είναι ότι η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή για να μένει ανεξιχνίαστη, αν όλα όσα γράφτηκαν είναι αληθή.

Αν πάλι είναι ψεύδη τα όσα αποκαλύφθηκαν τότε είναι ντροπή να σπιλώνονται άνθρωποι στον βωμό της οποιασδήποτε πολιτικής αντιπαράθεσης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μάκης Παντζόπουλος: Ποιος είναι ο σύζυγος της Μενεγάκη με την τεράστια περιουσία