BOMBER

Επέτειος 28ης Οκτωβρίου: Ο Μητσοτάκης και το υποβρύχιο «φάντασμα»

Επέτειος 28ης Οκτωβρίου: Ο Μητσοτάκης και το υποβρύχιο «φάντασμα»

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στον Τύπο, ανήμερα της εθνικής επετείου του Όχι, ο Kυριάκος Μητσοτάκης έχει προγραμματίσει να βρεθεί στη Σούδα για να επιβιβαστεί σε υποβρύχιο του Πολεμικού Ναυτικού, τύπου Παπανικολής.

Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, ανήμερα της εθνικής επετείου ο Kυριάκος Μητσοτάκης έχει προγραμματίσει να βρεθεί στη Σούδα για να επιβιβαστεί σε υποβρύχιο του Πολεμικού Ναυτικού, τύπου Παπανικολής. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν οι πληροφορίες της εφημερίδας «Το Βήμα». Τα υποβρύχια Type 214 S-120 αποτελούν την αιχμή του δόρατος στην κρίση στη ΝΑ Μεσόγειο, με το Oruc Reis.

Ο Πρωθυπουργός θα πήγαινε την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, αλλά λόγω της ακύρωσης (εξαιτίας κορωνοϊού) των εκδηλώσεων αποφάσισε να επισκεφθεί μια στρατιωτική μονάδα πρώτης γραμμής, να επισκεφθεί ένα από τα αόρατα υποβρύχια (ή Ghost Submarine. όπως τα αποκαλούν εχθροί και φίλοι), είτε το «Παπανικολής», είτε το «Ματρώζος« (εξαρτάται ποιο θα είναι εκείνη την ημέρα στη Σούδα) να συνομιλήσει με τους αξιωματικούς και τους ναύτες.

Ολους αυτούς που παρέμειναν στην πρώτη φάση 34 ημέρες κάτω από τη θάλασσα και παραμένουν άλλες δύο εβδομάδες τώρα. Να ενημερωθεί για την αποστολή τους, για το πώς εγκλωβίζουν και ξετρυπώνουν εχθρικά υποβρύχια, για το πώς καταφέρνουν να παραμένουν αόρατα, τι οπλισμό (τορπίλες και κατευθυνόμενα βλήματα) φέρουν και τη φοβερή «δουλειά» που κάνουν τα ηλεκτρονικά συστήματα, τα σόναρ, καθώς και το περισκόπιό τους…

Μένει να δούμε. Κοντός ψαλμός αλληλούια...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δήλωση «βόμβα» Αρκουμανέα: Πάνω από 1.000 κρούσματα σήμερα