BOMBER

Πάσχα στο χωριό; Απλά ξεχάστε το…

Πάσχα στο χωριό; Απλά ξεχάστε το…
To ψήσιμο του οβελία θα γίνει με αυστηρά μέτρα

Δεν θέλω να σας απογοητεύσω, αλλά δεν είναι και φυσιολογικό να ζείτε με την ελπίδα ότι θα ανοίξουν οι διαδημοτικές μετακινήσεις και θα μπορέσετε να ψήσετε τον οβελία στο χωριό.

Τα στελέχη της κυβέρνησης φοβούνται να πουν ανοιχτά ότι μέχρι το τέλος Απριλίου τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν θα επιτρέψουν μετακινήσεις από και προς την επαρχία. Αλλά ακόμα κι αν κάτι τέτοιο ήταν εφικτό, κανείς δεν θα τολμούσε να ρισκάρει μετακινήσεις που θα ευνοούσαν νέα διασπορά του ιού στις αρχές Μάϊου.

Τον Μάιο πρέπει πάση θυσία τα κρούσματα όχι μόνο να έχουν επιπεδωθεί, αλλά να έχουν σχεδόν μηδενιστεί για να μπορέσει να ανοίξει το μέγα στοίχημα του τουρισμού. Κανείς δεν μπορεί να τινάξει στον αέρα το άνοιγμα του τουρισμού για το ψήσιμο του οβελία.

Άλλωστε δεν ήταν καθόλου τυχαία και η πρόσφατη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο. Η συζήτηση των δύο ανδρών έγινε γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο, για να μην ξεχυθούν οι πολίτες την Μεγάλη Εβδομάδα στις Εκκλησίες και στους ναούς.

Για λόγους πολιτικού κόστους η κυβέρνηση δεν το λέει ξεκάθαρα ακόμα, το πάει όμως γύρω γύρω…

Όπως και πέρσι, η Μεγάλη Εβδομάδα, η Ανάσταση και η Κυριακή του Πάσχα θα γίνει στις αυλές και στα μπαλκόνια με λίγα άτομα του στενού οικογενειακού κύκλου και με αυστηρά πρωτόκολλα.

Εγώ σας τα γράφω να είστε προετοιμασμένοι και να μην λέτε ότι δεν σας τα είπαμε...

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» Καπραβέλου στο Newsbomb.gr: Φοβόμαστε εμφάνιση στελέχους που δεν θα πιάνει το εμβόλιο

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.