BOMBER

Στο κόκκινο η εγκληματικότητα: Η Αθήνα έχει γίνει «Καμπούλ» - Θα βάλει κάποιος ένα τέλος;

Στο κόκκινο η εγκληματικότητα: Η Αθήνα έχει γίνει «Καμπούλ» - Θα βάλει κάποιος ένα τέλος;

Η κατάσταση με την εγκληματικότητα έχει ξεφύγει και η ηγεσία του υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δείχνει αδύναμη όχι μόνο να σταματήσει τη δράση του οργανωμένου εγκλήματος, αλλά δείχνει αδύναμη να παρακολουθήσει ακόμη και τη δράση αυτών των κυκλωμάτων…

Το οργανωμένο έγκλημα σαρώνει με δολοφονίες, εγκλήματα, ληστείες και το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών έχει φτάσει στα ύψη. Οι Έλληνες νιώθουν φόβο ακόμα και μέσα στο σπίτι τους.

Τις τελευταίες 24 ώρες έγιναν δύο στυγνές εκτελέσεις, μια στα Σεπόλια και μια στη Βάρη. Και οι δυο δολοφονίες έγιναν υπό το φως της ημέρας και σε κεντρικά σημεία όπου συχνάζουν αρκετοί πολίτες. Από τύχη δεν είχαμε περισσότερα θύματα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει σε εξέλιξη ένα γαϊτανάκι πολύ σκληρών εγκλημάτων και δολοφονιών οι οποίες παραμένουν ανεξιχνίαστες. Προφανώς ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στο έργο του και στα καθήκοντά του, ενώ η παραμονή του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δημιουργεί σοβαρά προβλήματα.

Όπως αντιλαμβάνεστε αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί…

Πρόκειται για τη δεύτερη εκτέλεση μέσα σε λίγες ώρες στην Αττική.

Το βράδυ της Κυριακής είχε δολοφονηθεί ένας 34χρονος σε καφετέρια στα Σεπόλια.

Η επικοινωνιακή διαχείριση με δήθεν φακέλους που στέλνει στη Δικαιοσύνη ο κ. Χρυσοχοΐδης, και οι μεγάλες κορώνες περί επιχείρησης «καθαρά χέρια» είναι απλά, λόγια του αέρα…

Θυμίζω απλά ότι τα τελευταία 15 με 20 χρόνια έχουν γίνει τουλάχιστον 60 δολοφονίες στο χώρο της νύχτας και δεν έχει εξιχνιαστεί ουδεμία.

Επίσης θυμίζω ότι οι πρόσφατες δολοφονίες που σόκαραν το πανελλήνιο, η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, αλλά και η εν ψυχρώ εκτέλεση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ πλήττουν ανεπανόρθωτα το κύρος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Και δεν μπορεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου να διαρρέει αστεία επιχειρήματα ότι «ακουμπάμε τους δράστες», «είμαστε κοντά στη σύλληψη των δολοφόνων» όταν όλοι ξέρουν ότι οι έρευνες είναι σε βαθύ σκοτάδι!

Δυστυχώς η Αθήνα έχει γίνει Καμπούλ: : Διαφθορά, δολοφονίες, βομβιστικές επιθέσεις, απαγωγές, διακίνηση ναρκωτικών, ξέπλυμα χρήματος, διακίνηση όπλων, κλοπές και επιθέσεις.

Κάποιος πρέπει να βάλει ένα τέλος σε όλα αυτά…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.