ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Eκτέλεση στα Σεπόλια: Είχαν προσπαθήσει να τον σκοτώσουν άλλες 3 φορές - Τον «γάζωσε» και έφυγε

Eκτέλεση στα Σεπόλια: Είχαν προσπαθήσει να τον σκοτώσουν άλλες 3 φορές - Τον «γάζωσε» και έφυγε

Σεπόλια: Ένας 34χρονος Αλβανός ποινικός, που είχε γίνει στόχος δολοφονικών επιθέσεων και στο παρελθόν, είναι το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης μέσα σε καφετέρια στα Σεπόλια από άγνωστο, ο οποίος τον «γάζωσε» με 8 σφαίρες και εξαφανίστηκε με ταξί.

Ο 34χρονος Αλβανός, που δολοφονήθηκε με σφαίρα στο κεφάλι, είχε κατηγορηθεί για συμμετοχές σε εγκληματικές οργανώσεις, για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ τα στοιχεία οδηγούν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Του είχαν στήσει δολοφονική επίθεση άλλες 3 φορές

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα εκτέλεσης ο εν λόγω άνδρας καθώς είχε δεχθεί πυροβολισμούς άλλες τρεις φορές.

Η δεύτερη απόπειρα σε βάρος του σημειώθηκε από αγνώστους, κοντά στον σταθμό Λαρίσης, στις 26 Μαΐου 2019, όπου είχε τραυματισθεί σοβαρά.

Η τελευταία ήταν στα τέλη Φεβρουαρίου του 2021, όταν έγινε στόχος νέας επίθεσης πάλι κοντά στον σταθμό Λαρίσης από δύο αγνώστους. Οι δράστες, τότε, είχαν επιλέξει να πάρουν και τότε ταξί για να επιτεθούν στον στόχο τους.

Συγκεκριμένα ανέβηκαν σε ένα ταξί και άρχισαν να ψάχνουν το θύμα τους στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Όταν τελικά εντόπισαν τον 30χρονο Αλβανό που αναζητούσαν, άνοιξαν πυρ εναντίον του μέσα από το ταξί, τραυματίζοντάς τον στο μηρό.

Το χρονικό της δολοφονίας του 34χρονου

Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, ένοπλος μπαίνει μέσα σε γνωστή καφετέρια στα Σεπόλια και «γαζώνει» με 8 σφαίρες θαμώνα του καταστήματος. Ο άτυχος άνδρας δέχεται πυρά στο κεφάλι και καταλήγει.

Ο δράστης της εκτέλεσης που έφτασε πεζός στην καφετέρια, τρέπεται σε φυγή και σύμφωνα με μαρτυρίες παίρνει ταξί και εξαφανίζεται.

Δείτε εικόνες από το σημείο όπου έπεσε νεκρός ο 34χρονος:

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 34χρονου

Η μητέρα του 34χρονου βρέθηκε στο σημείο, μετά το φονικό και ξέσπασε σε λυγμούς στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του.

«Τι σου έκαναν αγόρι μου, ξέρουν ποιοι σε έφαγαν», μονολογεί με δάκρυα στα μάτια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Self test: Δωρεάν από την Δευτέρα για τις ηλικίες 18 έως 30 ετών