BOMBER

Θα την τραβήξετε μακριά τη βαλίτσα με Τσιτσιπά και Σάκκαρη;

Θα την τραβήξετε μακριά τη βαλίτσα με Τσιτσιπά και Σάκκαρη;

Η χολή που διακινήθηκε στα social media εναντίον των δυο νεαρών αθλητών είναι πρωτοφανής και δείχνει πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο ορισμένων…

Ακούστηκαν και γράφτηκαν απίστευτα πράγματα τόσο για τον Στέφανο Τσιτσιπά, όσο και για την Μαρία Σάκκαρη. Μάλιστα κάποιοι έφτασαν να «πολιτικοποιήσουν» την παρουσία των δυο νεαρών. Όποιος ασκεί κριτική για τον Στέφανο ή την Μαρία είναι αυτομάτως Συριζαίος και Μαδουραίος, ενώ όποιος τους αποθεώνει είναι νεοφιλελές και Μητσοτακικός.

Τραγικά πράγματα. Μιζέρια, μίσος, τοξικότητα και απίθανος κομπλεξισμός. Μάλιστα κάποιοι προσπαθούν να αποδώσουν ταξική οπτική στην πορεία των δυο αθλητών εμφανίζοντάς τους περίπου ως εκπροσώπους της μεγαλοαστικής τάξης. Το ίδιο κάνουν βέβαια και για το άθλημα του τένις το οποίο χλευάζουν, παρουσιάζοντάς το όχι ως άθλημα, αλλά μια συνήθεια των πλουσίων.

«Δεν αγωνίζονται για το εθνόσημο, για τα λεφτά το κάνουν…», διαβάζω στο facebook και στο twitter. «Το τένις δεν είναι κλασικό άθλημα», προσθέτουν διάφοροι μπριζολόμαγκες της υψηλής διανόησης αγνοώντας προφανώς ότι η αντισφαίριση είναι και Ολυμπιακό Άθλημα εδώ και πάρα πολλά χρόνια. «Το τένις δεν είναι... της τάξης μας. Είναι για αστούς, άρα και τα πλουσιόπαιδα…». Η παλαβομάρα σε όλο της το μεγαλείο!

Το ότι ο Τσιτσιπάς και η Σάκκαρη επέλεξαν να αγωνιστούν σε ιδιωτικά τουρνουά προκειμένου να κερδίσουν και χρηματικά έπαθλα είναι δικαίωμά τους. Ή μήπως όχι;
Τους κατηγορούν ότι έχουν λεφτά και πολυτελή αυτοκίνητα και είναι από πλούσιες οικογένειες.

Ε και;

Τι ζόρι τραβάτε; Ήρθαν να σας ζητήσουν δανεικά ή τρώνε από το φαγητό σας;
Και για να το πάω παραπέρα: Αν η Σάκκαρη έχει σχέση με τον γιό του Μητσοτάκη τι σας κόφτει; Λογαριασμό θα σας δώσει;

Ειλικρινά θέλω να δω πόσο μακριά θα την πάνε τη βαλίτσα οι αρχιτέκτονες της κλάψας και της μιζέριας…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.