BOMBER

Ο Τόλης ήταν αυτό που λεμε γνήσιο αρσενικό

Ο Τόλης ήταν αυτό που λεμε γνήσιο αρσενικό
INTIME

Εκτός από μεγάλος τραγουδιστής, ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν αυτό που λέμε Σερνικό Παλαιάς Κοπής.

Αγάπησε και αγαπήθηκε από το γυναικείο φύλο, και κυνηγήθηκε πολλές φορές άδικα στα δικαστήρια με μηνύσεις και αγωγές οικονομικού περιεχομένου.

Παρόλα αυτά ο Τόλης δεν λύγισε ποτέ. Όλη η πιάτσα ξέρει ότι του έφαγαν πολλά λεφτά, πάρα πολλά. Όμως ο Βοσκόπουλος δεν εκδικήθηκε ποτέ κανέναν.

Αν και ήταν για δεκαετίες ολόκληρες το πρώτο όνομα στη νύχτα, δεν έκανε ποτέ χρήση των γνωριμιών του και της δύναμής του. Ήταν μέχρι την τελευταία του στιγμή ένας πραγματικός τζέντλεμαν.

Τι σημαίνει αυτό;

Τζέντλεμαν είναι κάποιος που πληρώνει τα χρέη του στα χαρτιά, ακόμα κι αν ξέρει ότι τον έχουν κλέψει.

Αυτός ακριβώς ήταν ο Τόλης και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης στον καλλιτεχνικό χώρο και γενικότερα στη νύχτα.

Προφανώς κάποιοι και κάποιες έκαναν περιουσίες στην πλάτη του, όμως ο Βοσκόπουλος δεν ασχολήθηκε ποτέ μαζί τους...

Άλλωστε οι αετοί δεν ασχολούνται με τις μύγες. Ήταν από τους σημαντικότερους τραγουδιστές στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, και μακράν ο πιο εμπορικός. Ο Γιώργος Ζαμπέτας στην αυτοβιογραφία του σημειώνει: «Ο Τόλης είναι γεννημένος θεατρίνος. Ανεβαίνει στην πίστα και την καταπίνει όλη. Γιατί η πίστα όταν ανεβαίνεις σου λέει: φάε με για θα σε φάω. Να ξηγιόμαστε. Μεγάλος εργάτης ο Βοσκόπουλος, ο μεγαλύτερος».

Ήταν ένας αριστοκράτης μάγκας κι όπως έλεγε παλιά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν μάγκας, αν ακούμπαγε κάτι κι ήθελε να το πάρει, το έπαιρνε»...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: «Δεύτερες σκέψεις» μετά τους υγειονομικούς - Ορόσημο η 1η Σεπτεμβρίου