BOMBER

Ευτυχώς που έφυγε ο «κακός» Τραμπ και ήρθε ο «καλός» Μπάιντεν να βγάλει χρήμα με τον γιο του

Ευτυχώς που έφυγε ο «κακός» Τραμπ και ήρθε ο «καλός» Μπάιντεν να βγάλει χρήμα με τον γιο του

Οι αποκαλύψεις των αμερικανικών ΜΜΕ για τη μπίζνα που έχει στήσει ο γιος του Μπάιντεν με τη Λιβύη ξεπερνούν κάθε φαντασία

Ο γιος του Τζο Μπάιντεν, ο Χάντερ, σύμφωνα με αποκάλυψη της έκθεσης του Business Insider, φέρεται να ζήτησε δύο εκατομμύρια δολάρια ετησίως προκειμένου να βοηθήσει στην ανάκτηση περιουσιακών στοιχείων της Λιβύης που είχαν παγώσει από τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα. Τι γλυκό παιδί; 2 εκατομμύρια δολάρια ζεστά θέλει το χρόνο για να ξεπαγώσει περιουσιακά στοιχεία 30 δισ. της Λιβύης που είχε «παγώσει» ο Ομπάμα! Ψιλοπράγματα δηλαδή...

Και προφανώς δεν θα το ήξερε ο μπαμπάς του, ότι ο γιος έχει στήσει φάμπρικα. Σιγά να μην το ήξερε...

Σύμφωνα με το Business Insider ο Χάντερ Μπάιντεν εμφανίζεται σε e-mail με ημερομηνία 28 Ιανουαρίου 2015 που έστειλε ο υποστηρικτής των Δημοκρατικών, Σαμ Τζαουχάρι, στον Σαουδάραβα σεΐχη Μοχάμεντ αλ-Ραχμπανί να ζητά τα χρήματα αυτά στο πλαίσιο των προσπαθειών των δύο ανδρών να «απελευθερώσουν» τα δισεκατομμύρια των Λίβυων που είχαν «παγώσει» στο πλαίσιο των κυρώσεων της κυβέρνησης Ομπάμα για την απομάκρυνση του Μουαμάρ Καντάφι από τη Λιβύη.

Στο πρώτο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με ημερομηνία 28 Ιανουαρίου 2015, ο δωρητής των Δημοκρατικών, Σαμ Τζαούχαρι, αναφέρθηκε επανειλημμένα στον Χάντερ ως «#2 γιος» και σημείωσε ότι ο Χάντερ είχε ζητήσει 2 εκατομμύρια δολάρια.

«Ανά τηλεφωνική συνομιλία γνώρισα τον γιο #2. Θέλει 2 $ ετησίως αμοιβές επιτυχίας», έγραψε ο Jauhari στον Rahbani. «Θέλει να προσλάβει δικούς του ανθρώπους - μπορεί να είναι στενός κύκλος ανθρώπων για εμπιστευτικότητα. Ο μπαμπάς του αποφασίζει να τρέξει (σ.σ. για το χρίσμα των Δημοκρατικών) ή όχι ».

Το δεύτερο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στάλθηκε στις δύο επαγγελματικές επαφές από τον δικηγόρο της Ουάσιγκτον Τζον Σάντγουεγκ στις 26 Φεβρουαρίου 2016, σχετικά με την ίδια συμφωνία.

Θυμίζω ότι τον πρώην Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ τον είχαν κυνηγήσει για ένα υποτιθέμενο σκάνδαλο για το οποίο τελικά αθωώθηκε. Στις 18 Δεκεμβρίου 2019, η Βουλή των Αντιπροσώπων αποφάσισε κατά πλειοψηφία την καθαίρεση του Τραμπ και την παραπομπή του στη Γερουσία, κατηγορώντας τον για κατάχρηση εξουσίας, επειδή πίεσε την Ουκρανία να διενεργήσει έρευνα σε βάρος πολιτικού του αντιπάλου. Η Γερουσία, αθώωσε πλήρως τον Ντόναλντ Τραμπ, απαλλάσοντάς τον και από τις δύο κατηγορίες (κατάχρηση εξουσίας και παρακώλυση του Κογκρέσου). Όμως η ρετσινιά κατά του Τραμπ έμεινε.

Τώρα τι ακριβώς θα κάνει το πολιτικό σύστημα των ΗΠΑ και η Δικαιοσύνη; Θα ασχοληθεί με τον γιο και τον μπαμπά;

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Ξύπνησε» ο 6χρονος Φώτης: Τα δάκρυά του και το πρώτο που ζήτησε από τους γιατρούς

Linda Evangelista: Στο πλευρό της διάσημα μοντέλα μετά την παραμόρφωσή της - Μπράβο για το κουράγιο

Πέθανε ο ηθοποιός Μιχάλης Γούναρης