BOMBER

Με Ανδρέα Λοβέρδο το ΚΙΝ.ΑΛ. πέφτει στην αγκαλιά της ΝΔ κι απο εκεί στο γκρεμό

Με Ανδρέα Λοβέρδο το ΚΙΝ.ΑΛ. πέφτει στην αγκαλιά της ΝΔ κι απο εκεί στο γκρεμό
Τι θα συμβεί αν το Κίνημα Αλλαγής πέσει στα χέρια του Ανδρέα Λοβέρδου;
ΙΝΤΙΜΕ ΝΕWS - Φωτογραφία αρχείου

Στην πολιτική αυτό που μετράει είναι η ορθή σκέψη και τα σταράτα λόγια – Τι θα συμβεί αν το Κίνημα Αλλαγής πέσει στα χέρια του Ανδρέα Λοβέρδου; Aυτό είναι το κρίσιμο ερώτημα των ημερών

Η απάντηση είναι γνωστή σε όλους, όχι μόνο στους ψηφοφόρους του Κινήματος Αλλαγής. Αν ο Ανδρέας Λοβέρδος κερδίσει τις εσωκομματικές διαδικασίες και αναλάβει πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. με μαθηματική ακρίβεια το ΠΑΣΟΚ αποκτά δεξιό πρόσημο, πράγμα που σημαίνει ότι θα συντριβεί στις επόμενες εθνικές εκλογές. Ακόμα και οι δεξιόστροφοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ δεν θα έχουν λόγο να το ψηφίσουν αφού θα μπορούν κάλλιστα να ψηφίσουν ΝΔ. Το μεγαλύτερο ποσοστό της εκλογικής δεξαμενής του ΚΙΝ.ΑΛ. που είναι αυτό που λέμε σοσιαλδημοκράτες, είναι απολύτως βέβαιο ότι θα μετακινηθούν προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα είναι ο μοιραίος άνθρωπος γι΄αυτό τον χώρο και τούτο διότι έχει συνδέσει την καριέρα του με τον πολιτικό αριβισμό. Ο Αντρέας δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι απλά ένας πρόεδρος ενός τρίτου ή τέταρτου κόμματος. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η συμμετοχή του στα κέντρα της εξουσίας, η υπουργοποίησή του, η στήριξη κάποιας κυβέρνησης ώστε να αποτελεί πόλο εξουσίας. Εδώ και χρόνια (από την εποχή Σαμαρά) έχει θέσει τον εαυτό του στις υπηρεσίες της ΝΔ κι αυτό είναι γνωστό στην πολιτική πιάτσα. Είναι που λέμε απελπιστικά διαθέσιμος, όπως ήταν και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο μανδύας του ΠΑΣΟΚ που επιχειρεί να φορέσει είναι απλά για να πετύχει την αποστολή του, τη διάλυση του παραδοσιακού χώρου της λεγόμενης δημοκρατικής παράταξης. Άλλωστε ο Ανδρέας Λοβέρδος σοσιαλιστής δεν υπήρξε ποτέ, μη γελιόμαστε. Για άλλη μια φορά θα αποδειχθεί μοιραίος άνθρωπος, όχι μόνο για το ΠΑΣΟΚ, αλλά και για τη Νέα Δημοκρατία και για την Ελλάδα συνολικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μερομήνια: Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα

Καιρός – Αρναούτογλου: Μεγάλο καιρικό σασπένς από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά

Τροχαίο στη Βουλή: Πέθανε ο πεζός που παρασύρθηκε από ταξί