BOMBER

Κορονοϊός: Η αλλαγή στον τρόπο μέτρησης κρουσμάτων και θανάτων και η διασπορά του φόβου

Κορονοϊός: Η αλλαγή στον τρόπο μέτρησης κρουσμάτων και θανάτων και η διασπορά του φόβου
Oι αρμόδιες αρχές στην Ελλάδα θα ανακοινώνουν πρωτίστως το ποσοστό των νεκρών που είναι ανεμβολίαστοι, προφανώς για να δημιουργήσουν ακόμα μεγαλύτερη την αίσθηση του φόβου
Φωτογραφία από Free-Photos από το Pixabay

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στην Ελλάδα, ο ΕΟΔΥ και οι αρμόδιες επιτροπές προσανατολίζονται σε αλλαγές των ανακοινώσεων επί των κρουσμάτων και των νεκρών λόγω κορωνοϊού

Όπως μπορείτε να δείτε και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 στις 19/11/2021, μέχρι τώρα οι ελληνικές αρχές μετρούσαν νεκρούς και κρούσματα σε real time σε αντίθεση με άλλες χώρες που μετρούσαν τους νεκρούς με μια σχετική καθυστέρηση κάποιων ημερών προκειμένου να διακριβωθεί αν οι ασθενείς που κατέληξαν, έφυγαν όντως λόγω της covid 19. Η εξέλιξη αυτή μπερδεύει αρκετά τα πράγματα, αφού δημιουργείται η εντύπωση ότι η χώρα μας εμφάνιζε τεράστια νούμερα κρουσμάτων και νεκρών καλλιεργώντας έτσι ένα κλίμα φοβίας στην ελληνική κοινωνία.

Το κλίμα φόβου έρχεται παράλληλα με όλη τη διχαστική λογική που καλλιεργείται από την πρώτη μέρα των εμβολιασμών και το οποίο χωρίζει την κοινωνία σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι οποίες βεβαίως δεν έχουν διαψευστεί, η χώρα μας θα αλλάξει τρόπο υπολογισμού των κρουσμάτων, τα οποία πλέον θα ανακοινώνονται μόνο ως ποσοστά επί τις εκατό, γεγονός που θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση στους πολίτες.

Το περίεργο στην όλη ιστορία είναι ότι οι αρμόδιες αρχές στην Ελλάδα θα ανακοινώνουν πρωτίστως το ποσοστό των νεκρών που είναι ανεμβολίαστοι, προφανώς για να δημιουργήσουν ακόμα μεγαλύτερη την αίσθηση του φόβου. Δεν ξέρουμε ποιοι εισηγήθηκαν κάτι τέτοιο και ποιοι πιστεύουν ότι η διασπορά φόβου και συναισθημάτων τρόμου είναι μέθοδος πειθούς. Ούτε βεβαίως γνωρίζουμε σε ποια πανεπιστήμια διδάχτηκαν αυτές τις μεθόδους.

Δείτε το βίντεο της εκπομπής του ΑΝΤ1 από το 09:00 και μετά για να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στα Καλύβια: Χωρίς ταυτότητα τα βρέφη που θάφτηκαν στην αυλή του ιερέα - Τι λέει ο δήμαρχος

Σέρρες: Σάλος με ιερέα για τις προκλητικές πόζες σε φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram

Κορονοϊός: Το 4ο κύμα «σφυροκοπά» τη χώρα - Τα δύο σενάρια για τα Χριστούγεννα και το «plan b»