BOMBER

Ο Παπανδρέου «πουλάει» πόλεμο και τρέλα - Ανδρουλάκης: Δεν με αφορούν οι στρατηγικές της διχόνοιας

Ο Παπανδρέου «πουλάει» πόλεμο και τρέλα -  Ανδρουλάκης: Δεν με αφορούν οι στρατηγικές της διχόνοιας
Η απάντηση Ανδρουλάκη στα fake news Παπανδρέου

Σε καθεστώς πανικού ο Γιώργος Παπανδρέου άρχισε τον πολιτικό τσαμπουκά και τα fake news ενόψει του 2ου γύρου των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ - Δεν με αφορούν οι στρατηγικές της διχόνοιας απαντά ο Νίκος Ανδρουλάκης 

Κατηγορίες Παπανδρέου περί παρασκηνιακών διαβουλεύσεων Ανδρουλάκη για διορισμούς στην συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και άμεση απάντηση για fake news από τον νικητή του α' γύρου Νίκο Ανδρουλάκη. Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει επιλέξει τη στρατηγική της μετωπικής επίθεσης με fake news αφού διαβλέπει τόσο ο ίδιος, όσο και το επιτελείο του ότι δεν έχει καμία απολύτως τύχη στον 2ο γύρο.

Μεταξύ των άλλων, ο Γιώργος Παπανδρέου χαρακτήρισε τον κ. Ανδρουλάκη παλαιοκομματικό, αμφισβητώντας του ότι φέρνει την ανανέωση, τον επέκρινε ότι συμμετείχε ως γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στη νομή εξουσίας κατά την κυβέρνηση Σαμαρά, ενώ του επέρριψε ότι δεν έχει πει τι θέσεις έχει για κρίσιμα θέματα, χρησιμοποιώντας τη φράση «κάποιοι δοξάζονται κρυπτόμενοι».

Η απάντηση ήρθε άμεσα από το Νίκο Ανδρουλάκη ο οποίος τόνισε: «Στο σύστημα 4-2-1, με το οποίο τα στελέχη των κομμάτων του παλιού πολιτικού συστήματος διορίζονταν στο Δημόσιο, ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε ότι ήμουν γραμματέας. Δεν ευσταθεί. Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου έγινε το καλοκαίρι του 2012, ενώ εγώ εξελέγην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ την άνοιξη του 2013. Στο συνέδριο που εξελέγην γραμματέας, εξελέγην με έναν όρο. Ότι όσοι μπήκαν στο σύστημα 4-2-1 από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αποκλείονται από κάθε κομματική θέση. Αυτό έγινε με δική μου πρωτοβουλία, επειδή διαφωνούσα με αυτό το σύστημα. Είναι αδιανόητο να κάνουμε τέτοια fake news».

Απέρριψε επίσης τις κατηγορίες του πρώην πρωθυπουργού ότι δεν έχει θέσεις σε ζητήματα όπως οι Πρέσπες: «ήταν μια συμφωνία που δεν ήταν ολοκληρωμένη, δεν έγινε με εθνικούς όρους συνεννόησης» είπε ο κ. Ανδρουλάκης και για την κλιματική αλλαγή τόνισε: «έχω οργανώσει εκδηλώσεις, είμαι εισηγητής στον μηχανισμό προστασίας της ΕΕ».

Ο κ. Ανδρουλάκης, ξεκαθάρισε ότι θέλει μια «ειρηνική νίκη με όρους που θα κάνουν την παράταξη ισχυρή την επόμενη μέρα» και διαμήνυσε, ότι «οι παλιές πρακτικές που πλήγωσαν τα μέλη και τους φίλους μας κι έφεραν διχόνοια δε με αφορούν και δε θα τις ακολουθήσω».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πουλήθηκε το σπίτι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Γλυφάδα

Ευρώ: Αλλάζουν μετά από 20 χρόνια τα χαρτονομίσματα

Γιάννης Βασιλείου: «Τη βίαζε στα καμαρίνια, δεν μετάνιωσα που δεν αντέδρασα» - Έξαλλη η Φαίη Σκορδά