MEDIA

Γιάννης Βασιλείου: «Την βίαζε στα καμαρίνια. Δε μετάνιωσα που δεν αντέδρασα» - Έξαλλη η Φαίη Σκορδά

Γιάννης Βασιλείου: «Την βίαζε στα καμαρίνια. Δε μετάνιωσα που δεν αντέδρασα» - Έξαλλη η Φαίη Σκορδά
Η Φαίη Σκορδά δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουσε.

Η Φαίη Σκορδά δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουσε.

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε ο Γιάννης Βασιλείου με αφορμή την επιστροφή του γιου του, Γιώργου Αλκαίου.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό βιασμού του οποίου έγινε μάρτυρας χωρίς να αντιδράσει.

«Δεν τον είδα καθόλου τον Γιώργο στο “σπίτι με το Mega”, έλειπα σε μια δουλειά και δε τον είδα, θα τον δω αύριο. Έτσι κι αλλιώς ξέρω τι έκανε, τι θα πει; “Με δυο μαρμάρινα φιλιά” θα πει. Έπρεπε να ήμουν εκεί αλλά δε ξέρω για ποιο λόγο δε με κάλεσαν. Δε βρισκόμαστε όταν έρχεται στην Αθήνα γιατί έρχεται για 1-2 μέρες μόνο» είπε ο Γιάννης Βασιλείου και συνέχισε: «Έχουν πέσει περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης στην αντίληψή μου. Πριν πολλά χρόνια, έτυχε – δε μπορώ να πω το όνομα του μαγαζιού γιατί θα καταλάβετε που ήταν, το αφεντικό έχει πεθάνει, ήταν στην παραλία κάπου- τελείωνε η σεζόν, πήγα να πάρω τα ρούχα μου, τα παπούτσια μου το μικρόφωνο και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε.

Άκουγα φωνές, πήγα να χτυπήσω να δω τι γίνεται, ανοίγω την πόρτα και μου έκανε νόημα να φύγω, μου την είπε. Έφυγα. Έπαθα πλάκα, τρελάθηκα. Τι να κάνω; Δεν είναι και καλό πράγμα αυτό, είναι νύχτα. Δε φοβήθηκα να αντιδράσω αλλά δε μπορούσα, δεν ήθελα να μπω στη μέση. Δε μετάνιωσα που δεν αντέδρασα, ειλικρινά δε μετάνιωσα γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα, θα μπορούσα αλλά έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός».

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις του Γιάννη Βασιλείου προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουσε.

«Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι φοβήθηκε πάρα πολύ αλλά ντρέπεται να πει ότι φοβήθηκε αλλά τώρα δε μπορείς να πεις "μετανιώνω, ζητώ συγγνώμη, δε μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια, δε μπορώ να δω στα μάτια μια άλλη γυναίκα;"... Μπορώ να καταλάβω ότι υπάρχουν περιπτώσεις που δε μπορείς εκείνη την ώρα να αντιδράσεις γιατί είναι και επικίνδυνο αλλά κάτι κάνεις. Αλλά το “δε μετανιώνω;”. Τα παίρνω όλα πίσω δε θέλω να σχολιάσω. Ένας άνθρωπος που το βλέπει δεν είναι συνένοχος;

Είναι άλλο το να έχεις μια υποψία και άλλο το να το βλέπεις και να μην το καταγγέλεις. Δε θέλω να εξηγήσω τίποτα. Και η απάντηση είναι "δε μετανιώνω, θα έκανα το ίδιο;"... Μην τρελαθούμε, Δεν υπάρχει, όχι δεν υπάρχει. Δεν πρέπει να σκεφτούμε το γιατί, τι συνέβη στο μυαλό ενός ανθρώπου που βγαίνει και λέει ότι φέρθηκε έτσι. Είναι μεγάλος άνθρωπος», είπε η Φαίη Σκορδά εκνευρισμένη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άγρια δολοφονία στο Γαλάτσι - Σκότωσαν άνδρα έξω από γυμναστήριο

Κορονοϊός: Στους 121 οι θάνατοι, «ισοφαρίστηκε» το αρνητικό ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας

Καιρός - Αρναούτογλου: Έρχεται νέα επιδείνωση - Ποιες περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία την Τρίτη