BOMBER

Και πώς να μην είναι τρομοκρατημένος ο Κούγιας όταν ακούει την Σακελλαροπούλου να μιλά για 3ο φύλο

Και πώς να μην είναι τρομοκρατημένος ο Κούγιας όταν ακούει την Σακελλαροπούλου να μιλά για 3ο φύλο

Τρομοκρατημένος δήλωσε σήμερα ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας για τις θλιβερές δηλώσεις της ΠτΔ κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου περί τρίτου άφυλου φύλου μπροστά σε παιδάκια δημοτικού που διαμορφώνουν τώρα την προσωπικότητά τους.

«Με τρόμο είδα την Πρόεδρο της Δημοκρατίας προχθές να πηγαίνει σε ένα δημοτικό σχολείο και να κάνει διάλεξη περί αριθμών, γονέας 1, γονέας 2, χωρίς φύλα. Βεβαίως να σεβόμαστε τον οποιονδήποτε, τις ιδιαιτερότητές του», είπε ο Αλέξης Κούγιας καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο τις απαράδεκτες δηλώσεις της Πρόεδρου της Δημοκρατίας, η οποία σε μαθητές και μαθήτριες της τρίτης τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης φέρνοντας ως παράδειγμα τοn Winnie προώθησε στην ουσία μια unisex κοινωνία χωρίς διακριτά φύλα.

Πώς λοιπόν να μην είναι τρομοκρατημένος ο έγκριτος ποινικολόγος όταν η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου προωθεί συγκεκριμένη προπαγάνδα περί σεξουαλικών ταυτοτήτων σε ανήλικα παιδιά του δημοτικού, προκαλώντας σύγχυση ότι υπάρχει και τρίτο, άφυλο φύλο; Και με το δίκιο του, γιατί με τα Ελληνόπουλα και τον θεσμό της Οικογένειας δεν μπορεί να παίζει ούτε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.