BOMBER

Μόσιαλος και Χωμενίδης: Οι «προλεφτάριοι» της χαβιαροαριστεράς και η εμμονή με την Παναγία μας

Χωμενίδης-Μόσιαλος
Χωμενίδης-Μόσιαλος
Intimenews

Όλοι αυτοί οι πολιτικοί καιροσκόποι – σαλτιμπάγκοι, γνωρίζουν αρκετά καλά ότι η Παναγία μας αυτό ακριβώς αντιπροσωπεύει, τη μάνα… και επιλέγουν να χυδαιολογούν.

Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει ένας απίστευτος θόρυβος που γρήγορα μετατράπηκε σε οργή κατά του Ηλία Μόσιαλου και του Χρήστου Χωμενίδη που επέλεξαν να ασχοληθούν, εν μέσω Χριστουγέννων με την ιερά μορφή της Παναγίας.

Ο μεν Μόσιαλος με ένα χλευαστικό meme, ο δε Χωμενίδης με ένα κατάπτυστο άρθρο στο οποίο - ούτε λίγο ούτε πολύ - ισχυρίζεται ότι η Παναγία είχε παράνομη σχέση με έναν Ρωμαίο στρατιώτη και ο Ιησούς ήταν καρπός διαφόρων συνευρέσεων που είχε με νεαρούς. Για τέτοιο χάλι μιλάμε… Θα μου πεις: έπεσε κανείς από τα σύννεφα;

Όχι. Είναι σύνηθες φαινόμενο η χαβιαροαριστερά να χλευάζει με τρόπο χυδαίο τα σύμβολα της πίστης. Προσέξτε, όλοι αυτοί οι αριστεροί του Κολωνακίου δεν περιορίζονται σε μια καλώς νοούμενη κριτική κατά της Ορθοδοξίας, κάτι το οποίο θα ήταν θεμιτό. Έχουν αυτό που στην ψυχιατρική επιστήμη αποκαλείται «παραληρηματική ψύχωση» κατά των συμβόλων της πίστεως και της Ορθοδοξίας. Ειδικά οι αθλιότητες που γράφουν εναντίον της Παναγίας είναι αθλιότητες εναντίον της ιερής μορφής της «Μάνας».

Όλοι αυτοί οι πολιτικοί καιροσκόποι – σαλτιμπάγκοι, γνωρίζουν αρκετά καλά ότι η Παναγία μας αυτό ακριβώς αντιπροσωπεύει, τη μάνα… και επιλέγουν να χυδαιολογούν. Προφανώς και δεν είναι τυχαίο κάτι τέτοιο. Δεν είναι κάποιας μορφής αφέλεια. Είναι συνειδητή επιλογή που έχει να κάνει με βαθύτερα ψυχιατρικά αίτια που είναι κρυμμένα στο παιδικό παρελθόν του καθενός.

Η πίστη των ανθρώπων δεν κλονίζεται από «προλεφτάριους» της υψηλής διανόησης. Ίσα ίσα δυναμώνει ακόμα περισσότερο. Τα λεγόμενα χιπστέρια της αριστεράς είχαν πάντα πρόβλημα με τις ευαισθησίες του πραγματικού λαού, με την ορθόδοξη πίστη, τα ήθη και έθιμα του τόπου. Υπήρξαν πάντα άνιωθοι και αποκομμένοι από το λαό. Έχουν μάθει να προκαλούν θόρυβο και να συντηρούνται στην επικαιρότητα με τέτοιες χυδαίες και extreme επιθέσεις. Να κάνουν δηλαδή πολύ θόρυβο. Δεκτό. Και οι άδειοι τενεκέδες κάνουν πολύ θόρυβο, οι τενεκέδες οι ξεγάνωτοι που λέμε…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτός είναι ο νέος επιδημιολογικός χάρτης – Οι 20 περιοχές στο «βαθύ κόκκινο»

J2US: Αυτά τα τρία ζευγάρια αποχώρησαν – Ποια δίδυμα πέρασαν στον μεγάλο τελικό

Suvivor Spoiler: Με δύο αγώνες, έναν τραυματισμό και μια αποχώρηση η πρεμιέρα σήμερα

Γιαννιτσά, Χριστούγεννα 1968: Η δολοφονία της όμορφης δασκάλας - «Ήθελα μόνο να την απολαύσω»