BOMBER

Περί δωρεάν rapid test και PCR

Περί δωρεάν rapid test και PCR
Με αφορμή την εφιαλτική έξαρση της πανδημίας τις τελευταίες ημέρες έχει ανοίξει μια συζήτηση περί διάθεσης δωρεάν test στον πληθυσμό προκειμένου να επιτευχθεί μια στοιχειώδη ιχνηλάτιση όσων νοσούν....
ΙΝΤΙΜΕ/Φωτογραφία αρχείου

Με αφορμή την εφιαλτική έξαρση της πανδημίας τις τελευταίες ημέρες έχει ανοίξει μια συζήτηση περί διάθεσης δωρεάν rapid test στον πληθυσμό προκειμένου να επιτευχθεί μια στοιχειώδη ιχνηλάτιση όσων νοσούν....

Μόνο που η όλη συζήτηση κινείται στα όρια της υποκρισίας. Φωνάζουν αρκετοί «δώστε τζάμπα στο λαό τα rapid test και τα μοριακά» για να προστατευθούμε. Άλλοι πάλι θέτουν το θέμα σαν ζήτημα σοσιαλιστικό. Ότι δήθεν αν είχαμε σοσιαλιστική κυβέρνηση δεν θα πληρώναμε τίποτα, ούτε τα εμβόλια, ούτε τα rapid, ούτε τα PCR και διάφορα άλλα επαναστατικά.

Και ερωτώ: Τα self test που υποτίθεται ότι χορηγούνται δωρεάν ποιος τα πληρώνει; Η θειά μου η Στραγκομήτσαινα;

Ο λαός τα πληρώνει μέσω της φορολογίας, όπως και τα εμβόλια!

Άρα τζάμπα δεν υπάρχει τίποτα. Κι αν υποθέσουμε ότι χορηγηθούν δωρεάν τα rapid ή τα PCR πάλι εμείς θα τα πληρώνουμε. Οπότε η συζήτηση είναι σε λάθος κατεύθυνση. Το θέμα είναι αν μπορούμε να πιέσουμε να πέσουν κι άλλο οι τιμές και να γίνουν πιο προσιτές για τη μέση ελληνική οικογένεια.

Μια οικογένεια με 3 η 4 παιδιά με βάση τα πρωτόκολλα της Νίκης Κεραμέως θα θέλει 2 rapid την εβδομάδα για καθε παιδί, αν υπάρχει κρούσμα στην τάξη. Δηλαδή 6 rapid την εβδομάδα για 3 παιδιά, 48 με 60 ευρώ την εβδομάδα!

Κάποιος πρέπει να ενδιαφερθεί και γι'αυτό προφανώς. Ή να ενημερώσει την κυβέρνηση ότι υπάρχουν οικογένειες που δεν έχουν αυτά τα 60 ευρώ για κάθε εβδομάδα.

Μπορεί να μην το γνωρίζουν αυτό στην κυβέρνηση. Μπορεί....

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Προκλητικός Βασιλακόπουλος: Είναι υποχρεωτικότητα αυτή; Να παρακρατούνται τα 100 ευρώ από τη σύνταξη

Τραγωδία στην Καρδίτσα: Νεκρός 18χρονος φοιτητής – Κατέρρευσε μέσα σε καφετέρια

Survivor: «Βόμβα» με τους υποψήφιους - Η απόφαση που έφερε τα πάνω - κάτω (videos)

Άδεια από την εργασία για όσους νοσούν με κορονοϊό: Τέλος στο αλαλούμ – Τι προβλέπει η ΚΥΑ