BOMBER

Τον Τατσόπουλο τον ενοχλεί ο Άγιος Παΐσιος και όχι τα υπόλοιπα σκουπίδια της τηλεόρασης

Πέτρος Τατσόπουλος
Ο Πέτρος Τατσόπουλος.
INTIME / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Αυτό που φοβάται είναι μην τον αποβλακώσει η σειρά του ΜEGA «Άγιος Παΐσιος», αλλά δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τα υπόλοιπα τηλεσκουπίδια που γεμίζουν την καθημερινότητά μας.

Δεν έκανε ποτέ κάποια κριτική για τα trash τηλεθεάματα με τους extreme wannabeδες και τις σταρλετίτσες που τριγυρίζουν ημίγυμνες σε reality show δίνοντας λάθος πρότυπα στα παιδιά μας.

Δεν τον ενοχλεί καθόλου η ξετσιπωσιά και η κιτσαρία της ελληνικής τηλεόρασης που αποβλακώνει με σαπουνόπερες του χειρίστου είδους τη μέση ελληνική οικογένεια.

Αντίθετα επιχειρεί μέσω της διακωμώδησης και της αήθους φρασεολογίας να μειώσει το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων. Επί της ουσίας δεν ασκεί κριτική κατά της συγκεκριμένης σειράς, αλλά κατά της Ορθοδοξίας.

Έχει δικαίωμα να μην πιστεύει; Βεβαίως. Έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει όπου νομίζει και ότι νομίζει. Την προπαγάνδα όμως κατά της Ορθοδοξίας ας την κρατήσει για τις παρέες του στο Κολωνάκι...

Ο λαός δεν έχει ανάγκη από την υποκουλτούρα του κάθε Τατσόπουλου... που νομίζει ότι είναι ο κριτής των πάντων και κατέχει τη μοναδική αλήθεια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άγιος Παΐσιος: Πάνω από 1,5 εκατ. τηλεθεατές παρακολούθησαν την ιστορική - βιογραφική σειρά

Άγιος Παΐσιος: Το Twitter έγινε... #AgiosPaisios και αποθέωσε τη νέα σειρά

Ποιον πείραξε ο Άγιος Παΐσιος ή ο Άγιος Νεκτάριος και βγάζετε χολή;