BOMBER

Ανεκδιήγητος Πορτοσάλτε: Ζήτησε διακοπές ρεύματος για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

O Άρης Πορτοσάλτε
O Άρης Πορτοσάλτε

Θα μας τρελάνετε κύριε Πορτοσάλτε; Στην αρχή μας είπε να παίρνουμε το λεωφορείο, στη συνέχεια να μην βάζουμε βενζίνη. Τώρα θέλει να μας κόψουν το ρεύμα για να αντιμετωπιστεί η ακρίβεια 

O «αρνητής της πραγματικότητας» Άρης Πορτοσάλτε... ξαναχτύπησε! Ένα μήνα μετά το «βενζίνη δεν βάζουν οι φτωχοί, παίρνουν λεωφορείο», ο άνθρωπος που επιχειρεί -τουλάχιστον μία φορά τον μήνα- να διχάσει τον ελληνικό λαό όσο κανένας άλλος, έκανε πάλι το... θαύμα του!

Στο σημερινό επεισόδιο της ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕιάδας, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ανακοίνωσε τη δική του «πρόταση» για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Αυτή τη φορά ο Πορτοσάλτε υποστήριξε ότι εάν κλείναμε (δηλαδή εάν το διέκοπτε το κράτος) από μια ώρα το ρεύμα, τότε το κόστος θα ήταν μικρότερο!

«Εάν επιμεριζόμασταν από μία ώρα διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, δεν θα ήταν το ίδιο κόστος», πρότεινε σήμερα το πρωί. Δηλαδή το ρεύμα να διακόπτεται από τότε μέχρι τότε.

Αυτή δεν είναι πρώτη φορά που ο Πορτοσάλτε εξοργίζει την κοινή γνώμη. Πριν μερικές εβδομάδες είχε πει ότι δεν πρέπει να παραπονιούνται οι φτωχοί για τις αυξήσεις στα καύσιμα. Συγκεκριμένα είχε υποστηρίξει ότι οι άνθρωποι που παίρνουν 500 ευρώ τον μήνα δεν έχουν καν αμάξι και έτσι δεν μπορούν να παραπονιούνται για την τιμή της βενζίνης που σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνάει ακόμα και τα 2 ευρώ ανά λίτρο.

Αν ανατρέξουμε ακόμα πιο πίσω, μπορεί να θυμηθεί κανείς τον δημοσιογράφο να απαξιώνει τις δημοκρατικές διαδικασίες, εξαπολύοντας ευθεία επίθεση στον γραμματέα της ΟΛΜΕ Ν. Παπαχρήστο, όταν ο δεύτερος είπε το απολύτως φυσιολογικό: Ότι το άνοιγμα των σχολείων θα έπρεπε να έχει καθυστερήσει μία με δύο εβδομάδες.

Ο Πορτοσάλτε, ο οποίος πρόσφατα μας συμβούλευσε να μην βάζουμε βενζίνη, δεν διστάζει να τα βάζει με οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη από εκείνον, καθώς πριν μερικούς μήνες είχε εξαπολύσει μια αδιανόητη επίθεση στον καθηγητή Παυλάκη όταν ο τελευταίος ισχυριστηκε (ορθώς) ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον κορονοϊό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θα καλέσει επιτέλους ο εισαγγελέας τον Άρη Πορτοσάλτε για διασπορά ψευδών ειδήσεων;