BOMBER

Σεπόλια: Μια κοινωνία ένοχη προσπαθεί να ξεπλύνει τη βρομιά της

Σεπόλια
Η τραγική ιστορία με το 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια και τους παιδοβιαστές κρύβει ένα μεγαλύτερο δράμα
Intime News

Μια παλιοκοινωνία καθαρμάτων που κρύβονται σε ένα σκοτεινό κόσμο με ψεύτικα προφίλ καθωσπρεπισμού

Η τραγική ιστορία με το 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια και τους παιδοβιαστές κρύβει ένα μεγαλύτερο δράμα: Μία ολόκληρη κοινωνία που βουλιάζει στη σαπίλα και δεν κάνει τίποτα άλλο από το να κρύβει την ενοχή της.

Μια παλιοκοινωνία καθαρμάτων που κρύβονται σε ένα σκοτεινό κόσμο με ψεύτικα προφίλ καθωσπρεπισμού, δήθεν πετυχημένων, δήθεν καλών ανθρώπων, δήθεν συγκροτημένων οικογενειαρχών που δεν ξέρουν τίποτα, δεν είδαν τίποτα, δεν άκουσαν τίποτα...

«Άγιοι» άνθρωποι που χτίζουν ψεύτικα προφίλ στο ίντερνετ και πουλάνε μια άλλη ζωή από αυτή που ζουν στην πραγματικότητα, βουτηγμένοι σε βρόμικα πάθη με κτηνώδη ένστικτα.

Η ιστορία με την 12χρονη, τους 213 ανώμαλους που αναζητούσαν ανήλικα παιδιά, αλλά και η περίεργη στάση της οικογένειας του μικρού παιδιού δείχνει ότι δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό. Υπάρχει πολλή σαπίλα, πολλή διαστροφή, τεράστια ανωμαλία την οποία όλοι κρύβουν κάτω από το χαλί.

Η παιδεραστία, τα σεξουαλικά ζωώδη ένστικτα και η γενικευμένη ανωμαλία πωλούνται ως πρότυπα στα μίντια, στις τηλεοράσεις, στο διαδίκτυο.

Σεξουαλικά φρικιά απροσδιορίστου ταυτότητας προβάλλονται καθημερινά από τις τηλεοράσεις σε ώρες prime time που παρακολουθούν ανήλικα παιδιά και η διαστροφή παρουσιάζεται ως κανονικότατα.

Οι ανώμαλοι παρουσιάζονται ως φυσιολογικοί και οι φυσιολογικοί άνθρωποι ως αναχρονιστικοί, παλιακοί και εμπόδια της προοδευτικότητας.

Μπορεί να προχωρήσει αυτή η σάπια κοινωνία; Μπορεί κανείς να προστατεύσει τα παιδιά του; Από πού να τα προστατεύσεις όταν έχει γεμίσει η κοινωνία με τόνους τοξικότητας;

Η παιδεραστία, ως κάθε μορφή κοινωνικής παθογένειας, δεν είναι ατομικό σύμπτωμα. Η κοινωνία διαμορφώνει τον χώρο τής ανωμαλίας και παράλληλα ετοιμάζει τα άτομα που θα τον υπηρετήσουν.

Είμαστε όλοι υπεύθυνοι, γιατί όλοι μας συμμετέχουμε, συνειδητά ή/και ασυνείδητα στην αναπαραγωγή αντίστοιχων συμπεριφορών, πολλές εκ των οποίων εκπαιδευτήκαμε να θεωρούμε «φυσιολογικές».

Μια κοινωνία ένοχη από την κορυφή ως τα νύχια που προσπαθεί να ξεπλύνει την βρομιά της από τα social media.

Σχετικές ειδήσεις:

Σεπόλια - Ψυχίατρος Σούρας: «Πίσω από κάθε παιδί ψάξε γονιό»

Βασίλης Μπισμπίκης για Σεπόλια: «Ξύλο και γ@@@@ σε κάθε βιαστή…»

Κεραμέως για βιασμό 12χρονης στα Σεπόλια: Δεν το χωράει ανθρώπου νους