BOMBER

Ο Στέφανος Κασσελάκης και οι… κοψοχέρηδες

Ο Στέφανος Κασσελάκης και οι… κοψοχέρηδες
INTIME.

Πού να κάνει τώρα αναλύσεις ο Στέφανος για τα Εθνικά ζητήματα, για την Παιδεία, για την Υγεία, για την Οικογένεια, για την εθνική ασφάλεια, για την δημόσια τάξη.

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για κανέναν εκ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Οι άνθρωποι δεν έψαχναν πρόεδρο για το κόμμα τους. Ψάχνουν έναν γλυκούλη performer να βγαίνει με το σκυλάκι του αγκαλιά, να πηγαίνει με το σύντροφό του στο γυμναστήριο και στην καφετέρια, να μας μιλάει για τις γιαγιάδες του, για τον άντρα της ζωής του, για την πεθερά του και μόνο σε εκπομπές life style, για τις πίτσες που παρήγγειλε και το πουρμπουάρ που έδωσε στον πιτσαδόρο.

Τέτοια πράγματα, εύκολα… Μια φορά έκανε το «λάθος» να βρεθεί απέναντι σε κανονικό δημοσιογράφο (στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου) και έλεγε άλλα αντί άλλων. Κατάπιε τη γλώσσα του. Πού να κάνει τώρα αναλύσεις ο Στέφανος για τα Εθνικά ζητήματα, για την Παιδεία, για την Υγεία, για την Οικογένεια, για την εθνική ασφάλεια, για την δημόσια τάξη;

Προχθές πήγε στις πληγείσες περιοχές στην Καρδίτσα, μαγείρεψε στην κοινωνική κουζίνα, έδωσε το τηλέφωνό του και ζήτησε να του μιλάνε στον ενικό. Μέχρι εκεί. Δεν είχε τίποτα να πει ούτε για κάποιο σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της περιοχής, ούτε για την αποκατάσταση των πλημμυροπαθών, ούτε για την διαχείριση των υδάτινων πόρων. Προφανώς ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα από αυτά. Γι΄αυτό δεν μπορεί να σταθεί ούτε καν σε κάποιο εσωκομματικό debate, πόσο μάλλον μέσα στη Βουλή αν καταφέρει να μπει…

Αλλά τι σημασία έχει; Το σύστημα θα του βρει συμβουλάτορες που θα τον κουλαντρίσουν και θα αναλάβουν όλα τα υπόλοιπα. Ο Στέφανος θα είναι βιτρίνα, μπροστινός που λέμε, εφοπλιστής χωρίς βαπόρια… Τη δουλίτσα θα την κάνουν οι γύρω γύρω… Όταν λοιπόν έρθει η μεγάλη ώρα, μην ακούσω κανέναν να πει «δεν έκοβα τα χέρια μου που ψήφισα Κασσελάκη», γιατί μετά θα είστε όλοι για ψυχιατρείο.

Σχετικές ειδήσεις