BOMBER

Οι «γάμοι» του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιώργος Παπανδρέου

Γιώργος Παπανδρέου
Intime News

Ποιος χάρηκε πρώτος από τη νίκη του Χάρη Δούκα στην Αθήνα; Ο Γιώργος Παπανδρέου. Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έσπευσε στο εκλογικό κέντρο του Χάρη Δούκα για να τον συγχαρεί και να κάνει δηλώσεις περί… ανατροπής!

Έσπευσε τόσο γρήγορα ώστε να προλάβει τον Νίκο Ανδρουλάκη. Τι είπε λοιπόν εχθές το βράδυ ο Γιώργος Παπανδρέου; «Όταν ενώνουμε προοδευτικές δυνάμεις μπορεί να γίνει η ανατροπή!». Τι εννοεί ο ποιητής Τζέφρυ; Ότι «έπρεπε να το κάνετε όπως σας το είχα πει εγώ: συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με ΠΑΣΟΚ». Άλλωστε ο George, εδώ και χρόνια υπήρξε μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα ένθερμος υποστηρικτής της ενσωμάτωσης / απορρόφησης μεταξύ των δύο κομμάτων. Κίνηση εις την οποία βεβαίως θα διεκδικούσε ηγετικό ρόλο ως συγκολλητικό στοιχείο.

Τώρα, το μέτωπο που δημιουργήθηκε μεταξύ Δούκα και Ζαχαριάδη στον δήμο της Αθήνας, παρά το γεγονός ότι στο ΠΑΣΟΚ το διαψεύδουν μετά βδελυγμίας δείχνει ότι περάσαμε από το φλερτ στον αρραβώνα και πάμε βουρ για τον μεγάλο γάμο. Ο γάμος δεν θα γίνει αμέσως. Έχουμε δρόμο μπροστά μας μέχρι τις ευρωεκλογές. Μένει βέβαια να βρεθεί κουμπάρος και παππάς. Και ίσως κάποιοι που ψιθυρίζουν εδώ και καιρό τα ονόματα του ΓΑΠ και του Τσίπρα να δικαιώνονται… Το Νίκο Ανδρουλάκη δυσκολεύομαι να δω στην εξίσωση…