BOMBER

Θα πέσουνε κάτι…  μηνύσεις!

Θα πέσουνε κάτι…  μηνύσεις!

Σύντροφοι, το πανηγύρι τώρα ξεκινάει. Ο Πάνος Σκουρλέτης άνοιξε το κουτί της Πανδώρας και από εδώ και στο εξής γαῖα πυρὶ μιχθήτω…

 

Εντωμεταξύ μέχρι την τελευταία στιγμή τα ανώνυμα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται σε εμφύλιο πόλεμο πίστευαν ότι ο Σκουρλέτης δεν θα πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διότι όπως έλεγαν έχει λερωμένη τη φωλιά του… Μόνο που ο Πάνος πήγε τελικά και τώρα αρχίζει το γλέντι! Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε στις Αρχές δημοσιεύσεις συγκεκριμένων λογαριασμών στα social media οι οποίες, όπως ανέφερε, τον εξυβρίζουν και τον στοχοποιούν και ζήτησε, σε περίπτωση που προκύπτουν αδικήματα από τα όσα αναγράφονται, να ελεγχθούν οι διαχειριστές τους.

Μετέβη στην υπηρεσία Διώξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφαλείας συνοδευόμενος από γυναίκα δικηγόρο. Εκεί, προσκόμισε στους αξιωματικούς τις επίμαχες αναρτήσεις που τον αφορούν και κατέθεσε μήνυση για απειλή και συκοφαντική δυσφήμιση.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί που κατέγραψαν τα γεγονότα που εξιστόρησε ο πρώην υπουργός, θα ζητήσουν από την εισαγγελία εντολή για άρση απορρήτου και στη συνέχεια θα διαβιβάσουν το αίτημα και στο «Χ» προκειμένου να λάβουν τα στοιχεία για τους διαχειριστές του συγκεκριμένου προφίλ.

Προσέξτε τι θα γίνει τώρα. Αν ταυτοποιηθούν τα πραγματικά ονόματα των τρολ τότε θα αρχίσει ένα πογκρόμ μηνύσεων από όλους όσοι έπεσαν θύματα ύβρεων από τα συγκεκριμένα προφίλ. Θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.

Θα πάρουν φωτιά τα δικαστήρια από μηνύσεις και αγωγές…