BOMBER

Xάσαμε τον Τάιλερ – Stop

Xάσαμε τον Τάιλερ – Stop

Την ώρα που στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ πέφτουν κορμιά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται πως ψάχνει εναγωνίως να βρει ένα νέο ρόλο που θα έχει ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ.

Πρόκειται για έναν άτυπο τίτλο «συμβούλου» που του έχει δοθεί για τα θέματα των μειονοτήτων και των ευπαθών και ευάλωτων ομάδων στην Ελλάδα. Ένας ρόλος αθόρυβος επί του παρόντος, που πηγάζει από την ευαισθητοποίησή του σε συγκεκριμένα θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Δεν είναι τυχαίο που τελευταία ο Τάιλερ είναι… ψιλοεξαφανισμένος από τις κοινές εμφανίσεις στα πρωινάδικα.

Το μόνο ραντεβού του συντρόφου του Στέφανου Κασσελάκη που είδε το φως της δημοσιότητας τελευταία ήταν στο Κολωνάκι. Τι έκανε εκεί; Τον θεσμικό! Συναντήθηκε με τον Γιάννη Γιαννούση, ειδικό σύμβουλο στη Γενική Γραμματεία Ισότητας, στο υπουργείο Οικογενειακής Συνοχής, ο οποίος είναι συνεργάτης της Ζέφης Δημαδάμα. Το δεύτερο στέλεχος που έλαβε μέρος στη ίδια συνάντηση των τριών ανδρών στο Κολωνάκι είναι ο Γιάννης Βήκας, αναπληρωτής γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ειδικός σύμβουλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος για θέματα της LGBTQ κοινότητας.

Ο Τάιλερ δηλαδή έχει αναλάβει να φτιάξει στην ουσία έναν «φάκελο» με όλα τα ανοιχτά θέματα της συγκεκριμένης κοινότητας στη χώρα μας προκειμένου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να συνθέσει το παζλ των μέτρων που πρόκειται να προτείνει μελλοντικά. Με ποια ιδιότητα έχει αναλάβει δεν γνωρίζουμε… Κατά τα άλλα ο ίδιος ο Κασσελάκης λέει ότι δεν έχει έρθει μόνο για την γκέι ατζέντα.

Η συνάντησή του Τάιλερ με στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ άλλα δείχνει πάντως… Ας μην ξεχνάμε ότι ο Κασσελάκης μας έχει φάει τα μυαλά ότι ο σύζυγός του έχει να προσφέρει πολλά στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Κασσελάκης τον περιέφερε αγκαζέ στα δημόσια νοσοκομεία. Μάλιστα στα τέλη Οκτωβρίου η Ματίνα Παγώνη, ερωτηθείσα για την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μαζί με τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ και σχολιάζοντας τη δήλωση Κασσελάκη ότι «όσο και να ειρωνεύονται οι γηγενείς, ο Τάιλερ έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση ΕΣΥ», είπε στον Alpha: «Οι παρατηρήσεις είναι ευπρόσδεκτες και ο κ. Τάιλερ είναι εκπαιδευμένος σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Στην Ελλάδα τα νοσοκομεία έχουν ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού, να έρθει στο ΕΣΥ να μας βοηθήσει. Ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός νοσηλευτής, ήταν σε ΜΕΘ στο εξωτερικό και είπε την άποψή του για τα θέματα των μονάδων στην Ελλάδα». «Οποιοσδήποτε θέλει να βοηθήσει μπορεί και από τη στιγμή που θα μετακομίσει εδώ, γιατί όχι; Η Υγεία δεν έχει κόμματα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει και ξέρει φυσικά να κάνει τις εισηγήσεις του να έρθει να δουλέψει», συνέχισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ. Στα προαναφερθέντα φυσικά συνηγορεί και το γεγονός πως ο Τάιλερ Μακμπέθ έχει σταματήσει πλέον τις εμφανίσεις του δίπλα στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Ο στόχος είναι διπλός. Αφενός επιθυμεί να σταματήσει να συνδέεται η επικαιρότητα μαζί του για να μην του κάνει κακό στη δημόσια εικόνα του και δεύτερον να στραφεί στην πολιτική δράση του κ. Κασσελάκη προκειμένου να αποκτήσει και αυτός πολιτική υπόσταση…