BOMBER

Ομόφυλα ζευγάρια: Η γκέι κοινότητα θεσμικός συνομιλητής της εξουσίας

Ομόφυλα ζευγάρια: Η γκέι κοινότητα θεσμικός συνομιλητής της εξουσίας

Ένα από τα βασικά και ουσιαστικά ερωτήματα είναι αν μπορεί ο κόσμος να βάλει φρένο σε αυτό το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Πριν γράψουμε ο,τιδήποτε πρέπει να σημειώσουμε ότι δύσκολα μπορεί να το αποτρέψει η Βουλή, αφού αρκετοί βουλευτές όλου του πολιτικού φάσματος έχουν ποντάρει το μέλλον τους στο εκλογικό ακροατήριο της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Αφήστε που έχουν δεσμευθεί έναντί τους όταν πήγαιναν στα Gay Pride και φωτογραφίζονταν όλο χάρη με τα ομόφυλα ζευγάρια. Γι’ αυτό όπως έχουμε επισημάνει με σχετική αρθρογραφία από το Newsbomb.gr «Η νομοθετική εξουσία είναι τυφλή και κουφή».

Οι υπόλοιποι πολίτες όμως, που είναι αντίθετοι με το νομοσχέδιο και ξεπερνούν το 90% έχουν την απαιτούμενη δύναμη που χρειάζεται για να ταρακουνήσουν το πολιτικό κατεστημένο. Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι ο λαός δεν κατάλαβε ποτέ το μέγεθος της ισχύς του. Αν για παράδειγμα η οργή και η δυσφορία που υπάρχει στο ίντερνετ για όλα όσα προωθούνται μπορούσε να μεταφραστεί σε κάποιο λαϊκό κίνημα αγανάκτησης, είναι βέβαιο ότι το σύστημα θα σκεφτόταν διπλά και τριπλά πριν προχωρήσει σε κάτι τέτοιο.

Να υπάρξει δηλαδή καθαρή λαϊκή αντίδραση χωρίς «καπελώματα» από κόμματα, παρατάξεις, οργανώσεις. Με παθητική στάση δεν άλλαξε ποτέ και τίποτα, πουθενά στην υφήλιο. Η ανθρωπότητα δεν προχώρησε με τα ΝΑΙ των λίγων. Προχώρησε με τα ΌΧΙ των πολλών. Και αυτό πρέπει να γίνει μάθημα στον σημερινό νεοέλληνα.

Δούρειος ίππος οι δήθεν αλλαγές

Οι τελευταίες κυβερνητικές αναδιπλώσεις, ότι δήθεν δεν προωθούμε καταστάσεις του τύπου Γονέας 1 και Γονέας 2, εξακολουθούν να μην πείθουν κανέναν. Σύμπασα η ελληνική κοινωνία πιστεύει ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο ακόμα κι αν καλυφθεί με διάφορα περιτυλίγματα θα είναι ο δούρειος ίππος για να έρθουν άλλα ζητήματα στο μέλλον που θα είναι ακόμα χειρότερα. Οι δήθεν αλλαγές και οι δήθεν βελτιώσεις είναι στάχτη στα μάτια… των υποψιασμένων.

Τι θέλει η γκέι κοινότητα;

Επειδή σε αυτή την χώρα πρέπει να λέμε την αλήθεια και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, καλό θα είναι να αναρωτηθούμε: τι ακριβώς επιδιώκει η γκέι κοινότητα με τους γάμους κι τις τεκνοθεσίες; Η απάντηση είναι όλο το ζουμί της υπόθεσης, η ταμπακιέρα επί το λαϊκότερο…

Θα αφήσουμε το μέλλον των επόμενων γενεών στα χέρια μιας μειοψηφίας που πιέζει να επιβάλλει θεσμικά και με ακτιβιστικό τρόπο την «οντότητά» της λες και είναι κάποια συντεχνία; Άπαντες έχουν καταλάβει ότι το ειλικρινές ενδιαφέρον δεν είναι η αγάπη προς τα παιδιά και την οικογένεια, αλλά να γίνει η γκέι κοινότητα μέρος του ευρύτερου «πολιτικού κατεστημένου», θεσμικός συνομιλητής της εξουσίας. Αυτό είναι όλο το παιχνίδι και οι υπόλοιποι καθόμαστε και το κοιτάμε με σταυρωμένα χέρια.

Για άλλη μια φορά αναρωτιόμαστε: Γιατί άραγε η γκέι κοινότητα θέλει υποβοηθούμενη τεκνοποίηση με παρένθετες μητέρες την ώρα που απεχθάνεται έννοιες όπως η μητρότητα και η πατρότητα;

Προκαλεί αλγεινή εντύπωση ότι αυτοί οι άνθρωποι αντί να παλέψουν για να ισχυροποιήσουν την κοινωνική και την επαγγελματική τους καταξίωση προκειμένου να γίνουν αποδεκτοί σε όλες τις εκφάνσεις του δημόσιου βίου, ενδιαφέρονται να μιμηθούν τον γάμο των ετερόφυλων ζευγαριών και να πειραματιστούν πάνω στο θεσμό της οικογένειας και της τεκνοποίησης. Θα μπορούσαν να ζητήσουν ισχυροποίηση των δικαιωμάτων τους επί των συμφώνων συμβίωσης και όχι εξομοίωση των πολιτικών και θρησκευτικών γάμων για όλους και για όλα.

Κατά τρόπο ανεξήγητο ασχολούνται μόνο με ζητήματα της αναπαραγωγικής διαδικασίας τα οποία εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να υπηρετήσουν και να διεκπεραιώσουν βιολογικά άτομα του ιδίου φύλου. Κι όμως ασχολούνται εμμονικά με αυτά. Σαν να θέλουν να μας πείσουν ότι η διαδικασία αναπαραγωγής του ανθρώπινου είδους κινείται σε λάθος κατεύθυνση εδώ και 2,5 εκατομμύρια χρόνια και πρέπει να αντικατασταθεί από άλλες μορφές. Να διακοπεί δηλαδή βίαια το χρονολόγιο της ανθρώπινης εξέλιξης.