BOMBER

Ομόφυλα ζευγάρια: Στρίβειν δια της αποχής με την κοινωνία στα «κάγκελα»

Ομόφυλα ζευγάρια: Στρίβειν δια της αποχής με την κοινωνία στα «κάγκελα»
Eurokinissi

Οι σπεσιαλίστες της προπαγάνδας προσπαθούν να μας πείσουν ότι δήθεν η ελληνική κοινωνία είναι διχασμένη με το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών. Περίπου ότι οι γνώμες είναι 50 – 50. Ουδέν ψευδέστερο. Σε όλες τις μετρήσεις κοινής γνώμης η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι κατά του γάμου και κατά της τεκνοθεσίας μεταξύ ομοφυλόφιλων.

Μόνο οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι αναφανδόν υπέρ των συγκεκριμένων ανορθόδοξων ακροβασιών που διαλύουν την ελληνική κοινωνία. Στην τελευταία δημοσκόπηση της Opinion Poll το 58,4% των ψηφοφόρων της ΝΔ διαφωνεί με τους γάμους των ομοφυλόφιλων όπως και οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που διαφωνούν σε ποσοστό 51,7%.

Εκεί που τα πράγματα οδηγούν σε Βατερλό είναι στο ερώτημα για την τεκνοθεσία με τις αρνητικές ή μάλλον αρνητικές θέσεις να συγκεντρώνουν ποσοστό 71,9%!

Σε επίπεδο κομμάτων οι ψηφοφόροι της ΝΔ δηλώνουν τη διαφωνία τους σε ποσοστό 79,1% και τη συμφωνία τους σε ποσοστό 18,8%, του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί το 42,8% και συμφωνεί το 52,5%, στο ΠΑΣΟΚ «όχι» λέει το 77,6% και «ναι» το 20,2%, στο ΚΚΕ διαφωνεί το 60,7% και συμφωνεί το 31,2%.

Η κοινωνία είναι στα κάγκελα και το πολιτικό προσωπικό επιχειρεί να περάσει το νομοσχέδιο με τη μέθοδο του «στρίβειν δια της αποχής». Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα… Με φροντιστήρια, μασάζ και κομματικές πειθαρχίες προσπαθούν να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά της ελληνικής κοινωνίας. Όπως εύστοχα είχε επισημάνει ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ:

«Στη παραδοσιακή οικογένεια θυσιάζονται οι ενήλικες για χάρη των παιδιών. Στην ομόφυλη σύζευξη θυσιάζονται τα παιδιά και επιβαρύνεται η κοινωνία για να δικαιωθεί μια στείρα ένωση και τα θεωρούμενα σεξουαλικά της… δικαιώματα».