BOMBER

Νομοσχέδιο για ομόφυλα ζευγάρια: Ο εξευτελισμός της επόμενης μέρας

Νομοσχέδιο για ομόφυλα ζευγάρια: Ο εξευτελισμός της επόμενης μέρας

Με τους γάμους και τις τεκνοθεσίες των ομόφυλων ζευγαριών δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Αν τελικά περάσει το νομοσχέδιο, η επόμενη μέρα θα είναι μια κόλαση κιτσαρίας, παρακμής και υποκουλτούρας

Τα χειρότερα θα έρθουν μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου, κάτι το οποίο κάνεις δεν έχει σκεφτεί μέχρι τώρα. Για την ακρίβεια δεν πάει ανθρώπινος νους για τα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν όταν αυτό πολιτικό έκτρωμα πάρει σάρκα και οστά.

Το πρώτο χρονικό διάστημα θα υπάρξει ένα μπαράζ γάμων μεταξύ ομοφυλόφιλων το οποίο θα δώσει επικοινωνιακό ρεσιτάλ σε όλα τα συστημικά media. Περιοδικά και εφημερίδες lifestyle, κουτσομπολίστικες εκπομπές, πρωινάδικα, μεσημεριανάδικα θα προβάλλουν από το πρωί μέχρι το βράδυ γάμους μεταξύ ανθρώπων του ιδίου φύλου. Θα γίνει δηλαδή του Κουτρούλη ο γάμος!

Θα ξεσαλώσει κάθε πικραμένος και κάθε πικραμένη. Το coming out του κάθε εγχώριου φρούτου θα γίνει μέρος της τηλεοπτικής-σεξιστικής βιομηχανίας.

Θα πιάσουμε τέτοιο πάτο ως κοινωνία που θα σιχαθεί κάθε νοήμων άνθρωπος ανεξάρτητα σεξουαλικών προτιμήσεων.

Τα παιδιά και οι έφηβοι θα παρακολουθούν σε καθημερινή βάση όλο αυτό το πανηγύρι υπερηφάνειας με τους γάμους φρικιών μέχρι κάποια στιγμή να πιστέψουν ότι όλη αυτή η παρακμή είναι μία κανονικότητα.

Το trash και η υποκουλτούρα θα δώσουν τα ρέστα τους. Θα παρουσιάζονται βέβαια ως πρόοδος και κοινωνική επανάσταση.

Σε δεύτερο χρόνο θα υπάρξει ένα μπαράζ από αιτήσεις τεκνοθεσιών και τεκνοποιήσεων με παρένθετες μητέρες. Εκεί να δείτε τι φάμπρικα θα στηθεί με μαύρο χρήμα για να ξεπεραστούν τα νομικά εμπόδια και οι δικλείδες ασφαλείας του νόμου.

Ορδές ομοφυλόφιλων θα ζητούν εδώ και τώρα παιδιά και τα δικαστήρια θα πάρουν φωτιά... Θα στηθεί ολόκληρη βιομηχανία με γιατρούς, ψυχιάτρους, δικηγόρους, ψυχοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς οι οποίοι θα πρέπει να υπογράφουν για τις υιοθεσίες. Τα γκέι ζευγάρια θα ουρλιάζουν έξω από τα δικαστήρια για την επιτάχυνση των διαδικασιών. Οι δικαιωματιστές θα τρέχουν έξω από τα δικαστήρια να τους υπερασπιστούν.

Και να οι πορείες διαμαρτυρίας, τα πανό, τα πλακάτ «θέλω το παιδί μουυυυ», θα σκίζουν τις φούστες τους μπροστά στις κάμερες, θα καταγγέλλουν τους δικαστές κραδαίνοντας το νόμο της ΝΔ.

Διότι όλος αυτός ο συρφετός νομίζει ότι με ένα νόμο κι ένα άρθρο την άλλη μέρα θα πάρει παιδιά. Έτσι τους έχουν διαβεβαιώσει οι πολιτικοί τους ταγοί. Θα ζήσουμε δηλαδή στιγμές απείρου κάλλους με τον Βαγγέλη που θέλει να γίνει μάνα να τραβάει τις τρίχες της περούκας του και να σπάει τις γόβες του έξω από την Ευελπίδων.

Θα γελάσει δηλαδή και το παρδαλό κατσίκι με τα ευτράπελα του συγκεκριμένου αξιολύπητου νομοσχεδίου. Θα ζήσουμε σκηνές παρωδίας, ένα ντραγκ κουιν σόου που θα ευτελίσει ακόμα περισσότερο τον νομικό και τον πολιτικό μας πολιτισμό. Σάς λέω ακόμα δεν έχουμε δει τα χειρότερα. Είναι μπροστά μας ο εξευτελισμός...