BOMBER

Η δύναμη της ταμπέλας και η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα

Η δύναμη της ταμπέλας και η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα

Δεν πήγε και άσχημα το διαβόητο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Ήδη έχει αναγάγει την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα σε τιμητή των πάντων και της δίνει το δικαίωμα να βάζει «ταμπέλες» ακόμα και στην Εκκλησία.

Η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα κέρδισε το «15λεπτο της δημοσιότητας» και με το παραπάνω και κάποια άγνωστη μέχρι χθες κυρία Άννα Απέργη, έγινε διάσημη και συντάσσει πύρινες ανακοινώσεις χαρακτηρίζοντας την Εκκλησία «ακροδεξιά του Πατρός», ενώ η ίδια αυτοπροσδιορίζεται ως… δημοκράτισσα.

Θα μου πείτε στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις…

Η κυρία Απέργη λοιπόν που δηλώνει Πρόεδρος του Σωματείου Διεμφυλικών, έγινε θεσμικός φορέας και μας λέει ότι όποιος αμφισβητεί την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα είναι ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΗΣ!

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση του Αγίου Όρους, που τάσσεται κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, η Πρόεδρος του Σωματείου Διεμφυλικών, Άννα Απέργη σε δήλωση της τονίζει πως η ανακοίνωση αυτή και «η αναφορά "διαλύεται όχι η ανθρώπινη οικογένεια, αλλά ολόκληρη η ανθρώπινη ύπαρξη", αμφισβητεί ξεκάθαρα την ανθρώπινη ύπαρξη και υπόσταση των ΛΟΑΤΚΙ+ προσώπων, κάτι που αποτελεί κακοποίηση».

Όποιος έχει αντίθετη γνώμη από την γκέι ατζέντα είναι απλά σκοταδιστής όπως λέει η Πρόεδρος των διεμφυλικών:

«οι φωνές του σκότους της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας κραυγάζουν, τόσο εμείς ως μέλη της Κοινωνίας των Πολιτών, αλλά και ως δημοκρατικοί πολίτες που επιθυμούμε μία ανοικτή και ελεύθερη κοινωνία για όλες, όλα και όλους, πρέπει να αντισταθούμε απέναντι σε αυτές…».

Άρα όποιος είναι αντίθετος με ην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα είναι σκοταδιστής, κακοποιητής και απαγορεύεται να έχει άποψη γιατί είναι ακροδεξιός. Ωραία πράγματα. Είναι η γνωστή μέθοδος της ταμπέλας, όπου στοχοποιείται ο,τιδήποτε δεν συμφέρει τις απόψεις μιας συγκεκριμένης κοινότητας. Μετονομάζουν άλλους με βάση τα δικά τους πιστεύω και προφανώς επιτελούν ρόλο σερίφη στο δημόσιο βίο.

Έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Βρίσκουν και τα κάνουν…