BOMBER

Πλήρης επιβεβαίωση Newsbomb.gr: Ο Παπανδρέου δίνει συνέντευξη υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών

Πλήρης επιβεβαίωση Newsbomb.gr: Ο Παπανδρέου δίνει συνέντευξη υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών

Γιώργος Παπανδρέου: Πρώτο το Newsbomb.gr επεσήμανε πριν απο λίγες μέρες ότι ο Παπανδρέου θα λειτουργήσει ως «λαγός» του Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να περάσει η συμφωνία - Όπως μαθαίνουμε αύριο Σάββατο 19 Ιανουαρίου θα δημοσιευθεί η συνέντευξή του εις την οποία θα ισχυρίζεται πόσο επωφελής είναι η συμφωνία με τα Σκόπια 

Το ρεπορτάζ δεν επιδέχεται ουδεμία αμφισβήτηση, αν και κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι δεν είναι έτσι και ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα προβεί σε μια τέτοια ενέργεια που θα δημιουργήσει αναταράξεις στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής.

Διαβάστε εδώ:

Ο Γιώργος Παπανδρέου υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών κόντρα στη Γεννηματά

Ε λοιπόν θα το κάνει.

Και όπως μαθαίνουμε έχει δώσει συνέντευξη σε εφημερίδα του Σαββατοκύριακου, φίλα προσκείμενη στην κυβέρνηση, η οποία θα δημοσιευθεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ο Παπανδρέου παίζει ένα πολύ περίεργο παιχνίδι σε συννενόηση με τον Αλέξη Τσίπρα και έχει τους δικούς του ανθ΄ρωπους περιφερειακά που στηρίζουν τον Τσίπρα.

Παράλληλα δημιουργεί συνεχή προβλήματα στη Φώφη Γεννηματά με απώτερο στόχο να την οδηγήσει σε βεβιασμένες κινήσεις διαγραφών προκειμένου να τινάξει στον αέρα το λεγόμενο ζωτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ στον οποίο επιθυμεί διακαώς να ηγηθεί ο Αλέξης Τσίπρας.

Σχετικές ειδήσεις